Tweedehands Samyang 50mm f/1.4 AS UMC Canon Sn.:CM0126
Tweedehands Samyang 50mm f/1.4 AS UMC Canon Sn.:CM0126
Nieuwprijs € 399,00
Occasion prijs
€ 199,00

Tweedehands Samyang 50mm f/1.4 AS UMC Canon Sn.:CM0126

Nieuwprijs € 399,00
Occasion prijs
€ 199,00

Tijdelijk uitverkocht

Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Remco's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
De lens werkt naar behoren en het glas is onbeschadigd. Voor de staat van de lens zie de foto's. De lens komt zonder doos, er zit bij de lens een zonnekap.
 • Grootste voorraad tweedehands
 • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
 • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
 • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
 • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Samyang 50mm f/1.4 AS UMC Canon Sn.:CM0126

De lens werkt naar behoren en het glas is onbeschadigd. Voor de staat van de lens zie de foto's. De lens komt zonder doos, er zit bij de lens een zonnekap.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!


Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.


Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.


Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


*Let op: Bij sommige tweedehands producten is de getoonde afbeelding van een nieuw product. De specificaties (zoals meegeleverde accessoires) zijn van de nieuwe producten! De betreffende occasion kan hier van afwijken. Mocht je hier vragen over hebben neem dan gerust contact met ons op.


Samyang 50mm F1.4 AS UMC - lichtsterk standaard objectief


De Samyang 50/1.4 is een lichtsterke allround lens met handmatige bediening van scherpstelling en diafragma. Dit objectief is geschikt voor fullframe camera's en kun je scherpstellen vanaf 45cm.  De optische prestaties zijn uitstekend!


Geschikt voor veel doeleinden

Een 50mm lens kent vele toepassingen. Dit bereik is uitermate geschikt voor portretfotografie, straatfotografie, productfotografie en landschapsfotografie. Het maximale diafragma van F1.4 maakt deze Samyang lens extra veelzijdig. De hoge lichtopbrengst maakt het mogelijk om te fotograferen onder mindere lichtomstandigheden. Je hoeft minder snel te flitsen, kunt lagere ISO waardes gebruiken en kortere sluitertijden.


Mooie achtergrond kwaliteit

Fotografeer portretten zonder storende achtergrond, met F1,4 kun je vrij eenvoudig een wazige achtergrond creëren. Zet deze lens in voor productfotografie; druk hem zo dicht mogelijk tegen het product aan, houd de achtergrond wat op afstand en je isoleert je producten super eenvoudig van de achtergrond. Met het grote maximale diafragma heb je een mooie, zachte achtergrond altijd binnen handbereik.


Prettige bediening

Scherpstellen gaat makkelijk en soepel dankzij de grote manuele scherpstelring. Het diafragma pas je net zo makkelijk aan, handmatig en met grote souplesse. Dit geeft je het gevoel van nauwkeurige controle onder alle omstandigheden, "The photographer in control!"


Informatie over Samyang

Samyang is een Koreaanse optiek fabrikant en produceert al sinds 1972 optische apparatuur. Ze fabriceren objectieven van hoge mechanische en optische kwaliteit voor diverse camera merken. De optische kwaliteit is doorgaans zo goed (o.a. door excellente coatings en UD elementen), dat zelfs menig professional een Samyang lens in de fototas heeft zitten!


Kenmerken
 • Handmatige scherpstelling
 • Zeer lichtsterk met een maximaal diafragma van f/1.4
 • Zachte bokeh
 • Voorzien van UMC coating
 • Minimale scherpstelafstand van 45 centimeter
 • Inclusief zonnekap en etui
Specificaties
 • Kortste scherpstelafstand 45cm
 • Maximaal diafragma F1.4
 • Minimaal diafragma F22.0
 • Filtermaat 77mm
 • Gewicht 535g

Laat meer zien
Specificaties
Merk Samyang
Tweedehands beoordeling 4
Lensmount Canon Reflex (EOS)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 77
Diameter/doorsnede 82 mm
Lengte 75 mm
Gewicht 535 gram
Type lens Standaard
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 50
Maximale brandpuntsafstand (mm) 50
Lensgroepen 6
Lenselementen 9
Diafragmabladen 8
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 1.4
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Ja
Scherpstel opties Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 45
Geschikt voor type sensor Full Frame
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Samyang 50mm f/1.4 AS UMC Canon Sn.:CM0126 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice