Tweedehands Rode Newsshooter Kit - Wireless XLR Transmitter & C Sn.:CM1940
Tweedehands Rode Newsshooter Kit - Wireless XLR Transmitter & C Sn.:CM1940
Nieuwprijs € 449,00
Occasion prijs
199,00

Tweedehands Rode Newsshooter Kit - Wireless XLR Transmitter & C Sn.:CM1940

Nieuwprijs € 449,00
Occasion prijs
199,00
Of 66,33 in 3 termijnen, 0% rente?

Niet meer leverbaar

Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Eric's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
De transmitter werkt naar behoren en is in zeer nette staat. Voor de staat zie de foto. De transmitter komt zonder doos.
  • Grootste voorraad tweedehands
  • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
  • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
  • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
  • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Rode Newsshooter Kit - Wireless XLR Transmitter & C Sn.:CM1940

De transmitter werkt naar behoren en is in zeer nette staat. Voor de staat zie de foto. De transmitter komt zonder doos.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


Rode Newsshooter Kit - Wireless XLR Transmitter & C


RØDELink vertegenwoordigt de volgende generatie digitale draadloze systemen. Met een Series II 2,4 GHz digitale transmissie met 128-bit encryptie, is het in staat om constant tussen frequenties  te springen om het sterkst mogelijke signaalniveau te handhaven op een bereik van maximaal 100 meter. De RØDELink Newsshooter Kit biedt alles wat je nodig hebt om draadloos video-opnames te maken met XLR-microfoons, waaronder een op een camera gemonteerde ontvanger en een XLR-zender. De ontvanger (RX-CAM) heeft een OLED-display met informatie over niveau, batterijstatus (ontvanger en zender), dempen en kanaalselectie. De unit kan worden gemonteerd op een standaard cameraschoensteun, 3/8 "draad of riemclip, en voor extra veelzijdigheid kan de schoenhouder in een van de twee posities worden geplaatst.De zender (TX-XLR) kan eenvoudig worden aangesloten op de handheld presentatie microfoons en shotgun-microfoons, met een ingang van 3,5 mm en een hoofdtelefoonuitgang.

Specificaties
Merk Rode
Tweedehands beoordeling 4
Type audio accessoire Zender/Ontvanger
Draadloos Ja
Gewicht 412 gram
Stroomvoorziening Batterij
Model Accu AA batterijen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Rode Newsshooter Kit - Wireless XLR Transmitter & C Sn.:CM1940 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.