Tweedehands Phottix DT-7 Balhoofd CM0588
Tweedehands Phottix DT-7 Balhoofd CM0588
Nieuwprijs € 50,00
Occasion prijs
22,50

Tweedehands Phottix DT-7 Balhoofd CM0588

Nieuwprijs € 50,00
Occasion prijs
22,50

Niet meer leverbaar

Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Eric's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
Simpel balhoofdje, geschikt voor niet te zware objecten.
  • Grootste voorraad tweedehands
  • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
  • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
  • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
  • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Phottix DT-7 Balhoofd CM0588

Simpel balhoofdje, geschikt voor niet te zware objecten.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


Phottix DT-7 Balhoofd

Dit balhoofd van Phottix heeft professionele eigenschappen. Dankzij de degelijke balhoofdconstructie met een bal van 30 mm diameter kun je de gemonteerde camera snel en gemakkelijk in elke richting verstellen en vastzetten. Het is ook mogelijk om snel van een horizontale (landscape) naar een verticale (portrait) opnamestand te gaan of andersom. Je kunt de frictie van de bal met twee instelwielen aanpassen, handig bij het filmen en het maken van panorama's.

De Phottix DT-7 heeft een eigen gewicht van 380 gram en door het maximale draaggewicht van 10 kilogram kun je ook zwaardere camera-lenscombinaties op deze statiefkop monteren. Door de snelkoppeling onder de camera of lens te monteren kun je hem razendsnel op het statief monteren.

Specificaties
Merk Phottix
Tweedehands beoordeling 4
Maximaal draagvermogen (kg) 10
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.38
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Instelbare frictie
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Phottix DT-7 Balhoofd CM0588 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice