Tweedehands Olympus MC-14 Teleconverter 1.4x Sn.:CM5541
Tweedehands Olympus MC-14 Teleconverter 1.4x Sn.:CM5541
Nieuwprijs € 329,00
Occasion prijs
199,00

Tweedehands Olympus MC-14 Teleconverter 1.4x Sn.:CM5541

Nieuwprijs € 329,00
Occasion prijs
199,00

Niet meer leverbaar

Of 66,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Lars's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Perfect
De extender werkt naar behoren en het glas is onbeschadigd. Voor de staat van de extender zie de foto's. De extender komt zonder doos.
  • Grootste voorraad tweedehands
  • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
  • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
  • Ruil uw oude fotospullen in voor de beste deal
  • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Olympus MC-14 Teleconverter 1.4x Sn.:CM5541

De extender werkt naar behoren en het glas is onbeschadigd. Voor de staat van de extender zie de foto's. De extender komt zonder doos.


Remco's oordeel over deze occasion:

5 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


5 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 5 sterren. Deze tweedehands artikelen zijn het neusje van de zalm. Aan vrijwel niets is te zien dat het hier gebruikte apparatuur betreft. Deze apparatuur is jong en bijna niet gebruikt of enkel voor demo doeleinden ingezet. Deze modellen zijn zo nieuw dat vaak de handleidingen en andere accessoires nog netjes in hun oorspronkelijke plastic verpakkingen zitten.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


Specificaties
Merk Olympus
Tweedehands beoordeling 5
Vergroting (x) 1.4
Lenselementen 6
Lensmount Micro Four Thirds (MFT)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Olympus MC-14 Teleconverter 1.4x Sn.:CM5541 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice