Tweedehands Nikon MB-D18 Batterygrip voor D850 CM6202
Tweedehands Nikon MB-D18 Batterygrip voor D850 CM6202
Nieuwprijs € 429,00
Occasion prijs
199,00

Tweedehands Nikon MB-D18 Batterygrip voor D850 CM6202

Nieuwprijs € 429,00
Occasion prijs
199,00

Niet meer leverbaar

Of 66,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Remco's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
Werkt naar behoren en ziet er netjes uit.
  • Grootste voorraad tweedehands
  • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
  • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
  • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
  • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Nikon MB-D18 Batterygrip voor D850 CM6202

Werkt naar behoren en ziet er netjes uit.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


Veelzijdige batterygrip voor de Nikon D850

De Nikon MB-D18 is een krachtige, weerbestendige batterygrip voor de Nikon D850. De MB-D18 voegt verschillende functies aan de D850 toe, zoals een hogere seriesnelheid (bij gebruik van EN-EL18 accu), een betere handligging en een langere gebruiksduur.

Standaard heeft de Nikon D850 al een hoge burstsnelheid van 7 beelden per seconde, maar als je snelle sport fotografeert wil je misschien nog sneller fotograferen. Dat kan door gebruik van de MB-D18 en de EN-EL18 accu van de D5 wordt de maximale seriesnelheid nog eens verhoogd tot maar liefst 9 opnamen per seconde.

Veelzijdige stroomvoorziening

De MB-D18 biedt uiteraard ook de bekende voordelen van elke batterygrip. Zoals de mogelijkheid om een extra accu te plaatsen waardoor je langer kunt fotograferen of filmen zonder de accu te verwisselen. Je hebt bij deze batterygrip veel mogelijkheden; je kunt naast de bovengenoemde EN-EL18 ook de EN-EL15 (de accu van de D850) of zelfs 8 AA-accu's of -batterijen gebruiken. Nikon levert adapters voor de EN-EL15 en AA-batterijen mee.

Extra knoppen

Een duidelijk voordeel van de MB-D18 is ook de verbeterde handligging. Ten eerste heb je meer ruimte voor je vingers, fijn als je grote handen hebt. Ten tweede wordt de handligging sterk verbeterd als je de camera in de verticale opnamepositie houdt. De batterygrip beschikt over extra knoppen en instelwielen zoals een ontspanknop en een AF-knop. Je kunt nu fotograferen in de verticale opnamestand zonder je arm in een onnatuurlijke positie te houden, en hele vooruitgang!

Specificaties
Merk Nikon
Tweedehands beoordeling 4
Geschikt voor merk Nikon
Model Accu EN-EL15, EN-EL15A, EN-EL15B
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Nikon MB-D18 Batterygrip voor D850 CM6202 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice