Tweedehands Manfrotto 128RC Micro HD Video Kop Sn.:CM3764
Tweedehands Manfrotto 128RC Micro HD Video Kop Sn.:CM3764
Nieuwprijs € 99,00
Occasion prijs
69,00

Tweedehands Manfrotto 128RC Micro HD Video Kop Sn.:CM3764

Nieuwprijs € 99,00
Occasion prijs
69,00

Niet meer leverbaar

Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Eric's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
De videokop is in nette staat en werkt naar behoren. Voor de staat van de videokop zie de foto's. De videokop komt zonder doos.
  • Grootste voorraad tweedehands
  • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
  • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
  • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
  • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Manfrotto 128RC Micro HD Video Kop Sn.:CM3764

De videokop is in nette staat en werkt naar behoren. Voor de staat van de videokop zie de foto's. De videokop komt zonder doos.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


De compacte lichtgewicht videokop

De Manfrotto 128RC is een prettige video vloeistofkop met snelkoppeling. Door de lange, verstelbare arm is de vloeistof kop soepel te bedienen. Zowel pan- als tiltbewegingen verlopen rustig en geleidelijk waardoor deze kop zich uitstekend leent voor het filmen met een camcorder of reflex. Dit komt door de perfecte dempende werking van de vloeistof. Een maximaal draagvermogen van 4 Kg biedt voldoende vrijheid in de keuze van de apparatuur.

Specificaties

  • Snelkoppelingsplaat 200PL-38
  • Maximaal draagvermogen 4kg
  • Eigen gewicht 1kg
  • Werkhoogte 11,5cm
  • Materiaal aluminium

Specificaties
Merk Manfrotto
Tweedehands beoordeling 4
Maximaal draagvermogen (kg) 4
Draagvermogen (kg) 4
Eigen gewicht statiefkop (kg) 1
Type statief Statiefkop
Type statiefkop Videohoofd
Statiefopties balhoofd Quick release, Waterpas kop
Model snelkoppelingsplaat 200PL
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Manfrotto 128RC Micro HD Video Kop Sn.:CM3764 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice