Tweedehands Leica Ultravid 8x32 HD CM8862
Tweedehands Leica Ultravid 8x32 HD CM8862
Nieuwprijs € 2.140,00
Occasion prijs
1.399,00

Tweedehands Leica Ultravid 8x32 HD CM8862

Nieuwprijs € 2.140,00
Occasion prijs
1.399,00

Niet meer leverbaar

Of 466,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 31,13 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Lars's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
Fraaie kijker, net terug van een service beurt.
Bekijk de bijgevoegde afbeeldingen voor de staat van de kijker.
 • Grootste voorraad tweedehands
 • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
 • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
 • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
 • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Leica Ultravid 8x32 HD CM8862

Fraaie kijker, net terug van een service beurt.
Bekijk de bijgevoegde afbeeldingen voor de staat van de kijker.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


De Leica Ultravid 8x32 HD Plus - Ongeëvenaarde kwaliteit dankzij Fluoriet lenzen


De nieuwste generatie Ultravid kijkers
Je vraagt je misschien bijna af of het dan nog beter kon, maar Leica is er weer in geslaagd om de Ultravid HD verrekijkers te verbeteren. De Leica ultravid Plus HD serie is door diverse speciale technieken op het gebied van coatings en glassoorten verder geoptimaliseerd, zodat het verschil t.o.v. de gewone Ultravid HD duidelijk zichtbaar is. Puur kijkgenot als je door deze verrekijkers kijkt! Observeer vogels met ragscherpe, kleurechte beelden of bekijk wild in de schemering met superieur detailweergave, een punt waar toch veel verrekijkers het laten afweten, de details of kleurweergave als het wat donkerder is. Met de Leica Ultravid hoef je hier niet bang voor te zijn, geniet van optimale optische prestaties!


Verhoogde helderheid en betere kleurechtheid
Leica maakt bij de Ultravid HD plus gebruik van prisma's gemaakt van Schott HT glas. Nieuwe coatings en coating opdamp methoden verhogen de lichttransmissie aanzienlijk. Vooral het blauw/violet spectrum profiteert hiervan, vandaar ook de verbeterde kleurweergave van de HD Plus serie. Ongekende helderheid en uiterst natuurgetrouwe kleuren zijn het resultaat, met de Leica ultravid HD Plus serie heb je altijd een ontzettend goede verrekijker in handen, welke uitvoering of vergroting je ook kiest.


Leica Ultravid 8x32 HD Plus


Bescherming
Gebruik deze verrekijker onder de zwaarste omstandigheden, op het water of als het vriest, de Leica Ultravid is optimaal beschermd tegen omgevingsinvloeden. De objectieven zijn voorzien van AquaDura coating. Water en vuil worden zoveel mogelijk afgestoten. De rubber coating op de behuizing ligt niet alleen veel prettiger in de hand, maar voorkomt ook koude vingers. Deze rubber armour, zoals ze dat ook wel noemen, biedt tevens goede bescherming tegen krassen. Ook krijgt de optiek hierdoor een grotere schokbestendigheid, al moet je schokken en stoten bij verrekijkers natuurlijk zo veel mogelijk zien te voorkomen. De ultravid verrekijkers zijn waterdicht en met stikstof gevuld. Stikstofvulling voorkomt het beslaan van je lenzen, zodat je onder alle omstandigheden kunt blijven observeren.


Kenmerken

 • Lichtgewicht magnesium behuizing
 • Stikstofgevuld
 • Vergroting: 8x
 • Objectief diameter: 32mm
 • Kortste scherpstelafstand: 2,1 meter
 • Gezichtsveld: 135 meter
 • Eye reliëf: 16
 • Waterdicht: tot 5 meter
 • 5 Jaar garantie

Specificaties
Merk Leica
Tweedehands beoordeling 4
Soort Binoculair
Lengte 116 mm
Hoogte 116 mm
Breedte 56 mm
Gewicht 535 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Waterbestendig
Vergroting min (x) 8
Vergroting max (x) 8
Lensdiameter (mm) 32
Uittredepupil (mm) 4
Schemergetal 16
Eyerelief (mm) 13.3
Kortste Scherpstelafstand (meter) 2.1
Gezichtsveld op 1000 meter 135
Verrekijker gebruik Vakantie en recreatie, Safari en natuur, Topkwaliteit
Garantie 5
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Leica Ultravid 8x32 HD CM8862 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice