Tweedehands Leica Elmarit-TL 18mm f/2.8 Asph - Zwart CM0692
Tweedehands Leica Elmarit-TL 18mm f/2.8 Asph - Zwart CM0692
Nieuwprijs € 1.210,00
Occasion prijs
849,00

Tweedehands Leica Elmarit-TL 18mm f/2.8 Asph - Zwart CM0692

Nieuwprijs € 1.210,00
Occasion prijs
849,00

Niet meer leverbaar

Of 283,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 18,89 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Tom's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
Fraai objectief, helaas zonder de originele verpakking. Bekijk de bijgevoegde afbeeldingen voor een impressie.
  • Grootste voorraad tweedehands
  • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
  • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
  • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
  • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Leica Elmarit-TL 18mm f/2.8 Asph - Zwart CM0692

Fraai objectief, helaas zonder de originele verpakking. Bekijk de bijgevoegde afbeeldingen voor een impressie.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


Leica Elmarit-TL 18/2.8 ASPH - Prime pancake lens

De Leica Elmarit-TL 18/2.8 ASPH is een platte groothoeklens voor Leica systeemcamera's met L-vatting. Door het hoogwaardige optische ontwerp met acht elementen waarvan vier asferisch geslepen zijn, is de beeldkwaliteit van een hoog niveau.

Lichtsterke groothoek

De Elmarit-TL 18/2.8 ASPH is ontworpen voor Leica systeemcamera's met L-vatting, zoals de CL en de TL2. Deze camera's beschikken over een beeldsensor met APS-C afmetingen waardoor deze lens zich als een 27mm groothoek gedraagt. Dit brandpunt is ideaal voor straat- en reportagefotografie, maar ook voor interieur-, stads- en natuurfotografie. Door de relatief hoge lichtsterkte kun je gebruik maken van het sfeervolle bestaande licht zonder de noodzaak om een statief of flitser te gebruiken.

Compromisloos

Leica heeft deze lens ontworpen met een compact formaat en een compromisloze beeldkwaliteit als doel. Alleen door toepassing van een bijzonder optisch ontwerp met niet minder dan vier asferische elementen plus een hoogwaardige coating is dit gelukt. De beeldscherpte is hoog van hoek tot hoek terwijl beeldfouten zoals lichtafval en chromatische aberratie tegelijkertijd worden geminimaliseerd.

Klein en licht

Door het platte en lichte ontwerp past de 18/2.8 ASPH uitstekend bij de compacte systeemcamera's waarvoor hij ontworpen is. Hij neemt zo weinig ruimte in dat je hem eigenlijk altijd op de camera kunt laten zitten. De minimum instelafstand bedraagt slechts 30 centimeter waardoor je eenvoudig mooie close-ups kunt maken. De lens is zo ontworpen dat gebruik van een zonnekap niet nodig is.

Specificaties
Merk Leica
Tweedehands beoordeling 4
Lensmount Leica Systeemcamera (L)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 39
Diameter/doorsnede 61 mm
Lengte 21 mm
Gewicht 80 gram
Type lens Groothoek
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 18
Maximale brandpuntsafstand (mm) 18
Lenselementen 8
Lensgroepen 6
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Minimaal diafragma (f/) 16
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.07
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 30
Geschikt voor type sensor APS-C (1,5 / 1,6x crop)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Leica Elmarit-TL 18mm f/2.8 Asph - Zwart CM0692 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice