Tweedehands Jupio Battery Grip for Nikon D500 (MB-D17) Sn.:CM1937
Tweedehands Jupio Battery Grip for Nikon D500 (MB-D17) Sn.:CM1937
Nieuwprijs € 109,00
Occasion prijs
69,00

Tweedehands Jupio Battery Grip for Nikon D500 (MB-D17) Sn.:CM1937

Nieuwprijs € 109,00
Occasion prijs
69,00

Niet meer leverbaar

Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Remco's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Perfect
De grip werkt naar behoren en is in zeer nette staat. Voor de staat zie de foto's. De grip komt zonder doos en accessoires.
  • Grootste voorraad tweedehands
  • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
  • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
  • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
  • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Jupio Battery Grip for Nikon D500 (MB-D17) Sn.:CM1937

De grip werkt naar behoren en is in zeer nette staat. Voor de staat zie de foto's. De grip komt zonder doos en accessoires.


Remco's oordeel over deze occasion:

5 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


5 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 5 sterren. Deze tweedehands artikelen zijn het neusje van de zalm. Aan vrijwel niets is te zien dat het hier gebruikte apparatuur betreft. Deze apparatuur is jong en bijna niet gebruikt of enkel voor demo doeleinden ingezet. Deze modellen zijn zo nieuw dat vaak de handleidingen en andere accessoires nog netjes in hun oorspronkelijke plastic verpakkingen zitten.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


Specificaties
Merk Jupio
Tweedehands beoordeling 5
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Jupio Battery Grip for Nikon D500 (MB-D17) Sn.:CM1937 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice