Tweedehands Fujifilm X-T4 Body Zwart CM1449
Tweedehands Fujifilm X-T4 Body Zwart CM1449
Nieuwprijs € 1.599,00
Occasion prijs
1.149,00

Tweedehands Fujifilm X-T4 Body Zwart CM1449

Nieuwprijs € 1.599,00
Occasion prijs
1.149,00

Niet meer leverbaar

Of 383,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 25,57 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Eric's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
Camera is in goede staat. De camera heeft minder dan 14.000 clicks gemaakt (ongeveer 5% van de door de fabrikant aangegeven minimale levensduur (in de praktijk worden doorgaans veel hogere waarden gehaald)).


In de doos:
Camera, accu, laadsnoer, draagriem.
  • Grootste voorraad tweedehands
  • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
  • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
  • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
  • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten

Fujifilm Experience center

Cameraland is een officieel Fujifilm Experience Center. Wij hebben alle Fujifilm apparatuur en je kunt bij onze Fujifilm experts terecht voor professionele hulp en ondersteuning.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Fujifilm X-T4 Body Zwart CM1449

Camera is in goede staat. De camera heeft minder dan 14.000 clicks gemaakt (ongeveer 5% van de door de fabrikant aangegeven minimale levensduur (in de praktijk worden doorgaans veel hogere waarden gehaald)).


In de doos:
Camera, accu, laadsnoer, draagriem.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.
Eric over de Fujifilm X-T4:


Ze hebben het weer gedaan, het onverwachte toch gerealiseerrd en de toch al zeer hoog gewaardeerde X-T3 ruimschoots overtroffen. En ja, ik houd van het ver doorgevoerde retrodesign van al hun producten, het voelt te gek en nodigt je uiit hier gelijk mee aan de slag te willen gaan. Wat ik zelf een nadeel van eerdere producten vond was de beperkte accuduur, maar dat is bij de X-T4 voorgoed verleden tijd. Lekkere grip en gebouwd als een tank. 4K60P/200mbps, zeer indrukwekkende videoprestaties en eigenlijk de kruisbestuiving tussen de X-T3 en de X-H1, maar dan beter. Je kan veel van ze vinden maar ze luisteren wel hoe de markt zich ontwikkelt en spelen daar naar mijn mening perfect op in.
Met beeldstabilisatieDe Fujifilm X-T4 is een systeemcamera met een geweldige beeldkwaliteit en veel mogelijkheden. Fujifilm heeft alles uit de kast getrokken om de X-T4 het topmodel in de X-T serie te maken. De X-T3 blijft overigens
gewoon in het programma. Opvallend is de in de camera ingebouwde beeldstabilisatie die een voordeel van maar liefst 6.5 stops oplevert. Deze IBIS stabilisatie is slechts een van de vele verbeteringen.


BeeldkwaliteitOm te beginnen met wat is gebleven: we kennen de beeldsensor al van de X-T3 en dus ook de veelgeroemde beeldkwaliteit. Door de BSI X-Trans beeldsensor met 26 megapixel en een bijzondere opstelling van het kleurfilterpatroon is er geen doorlaatfilter benodigd waardoor de beeldscherpte werkelijk fenomenaal is. De beelden vertonen een hoge scherpte en een groot dynamisch bereik. Bij gebruik van de originele lenzen van Fujifilm, in het bijzonder de vaste brandpunten, ervaar je een beeldkwaliteit die volgens veel gebruikers vooral aan die van middenformaat doet denken.


Efficiënte IBIS stabilisatieEen aantal van de Fujifilm objectieven is voorzien van optische beeldstabilisatie, maar er zijn ook veel lenzen zonder stabilisatie. De XH-1 was de eerste en tot nu toe enige X-camera met in de camera gebouwde (IBIS) stabilisatie, en het stabilisatiesysteem van de X-T4 is nog een flink stuk verbeterd. IBIS (In Body Image Stabilization) heeft een aantal voordelen ten opzichte van optische stabilisatie, zoals een efficiëntere werking en de mogelijkheid om ook gestabiliseerd te werken met objectieven die zelf niet met beeldstabilisatie zijn uitgerust.De in de XT-4 gebouwde stabilisatie biedt door nieuw ontwikkelde gyrosensoren (die 8x gevoeliger zijn) bij gebruik van 18 (van de 29) Fujifilm objectieven een voordeel van niet minder dan 6.5 stops. Bij andere objectieven is het voordeel nog steeds 5 stops. Er is ook veel aandacht besteed aan het effectief dempen van de trillingen van de mechanische sluiter. Dankzij gebruik van een magnetische werking in plaats van conventionele veren is het systeem veel kleiner en lichter dan van andere camera's. De stabilisatie biedt ondersteuning bij avond- en nachtopnamen en ook bij actiefotografie en het maken van video-opnamen.


Verbeterde AFDe camera heeft een sterk verbeterde autofocus, hij werkt sneller en de camera kan gezichten en ogen nu nog beter herkennen en er op scherpstellen. Ook het tracken van snelbewegende onderwerpen is verbeterd, dit werkt zelfs 2x sneller dan bij de X-T3. De camera heeft maar heel weinig licht (tot -6EV) nodig om scherp te kunnen stellen.


Snel en krachtigDe (mechanische) sluiter is een belangrijk onderdeel van een camera. De nieuw ontwikkelde sluiter van de X-T4 is met een levensduur van 300.000 opnamen de meest robuuste sluiter van Fujifilm ooit. De seriesnelheid van 15 bps is de hoogte seriesnelheid van vergelijkbare camera's met mechanische sluiter. Bij gebruik van de elektronische sluiter is de seriesnelheid zelfs 30 bps zonder black-out, ideaal voor sportfotografie! De nieuwe NP-W235 accu is veel krachtiger dan NP-126S van de X-T3, je kunt er ongeveer 500 opnames mee maken en zelfs 600 in de bespaarmodus. In de optionele VG-XT4 battery grip kun je twee extra accu's plaatsen waardoor je zelfs 1700 opnames kunt maken.


Veelzijdig schermDe camera beschikt naast de elektronische oled-zoeker met 3.7 miljoen beeldpunten over een veelzijdig lcd-scherm met 1.6 miljoen beeldpunten. Dit scherm is via de zijkant aan de camera bevestigd waardoor het in elke richting kan worden verdraaid. Of je nu een selfie of een vlog wilt maken, of vanuit een lage of hoge positie wilt werken, het is allemaal probleemloos mogelijk. Er zijn nu drie prioriteitsinstellingen voor zowel zoeker als scherm: voor weinig licht, voor de hoogste resolutie en voor beweging. Kies de stand die het beste bij de situatie past.


VideoDe X-T4 beschikt over een filmmodus met een hoge kwaliteit en veel mogelijkheden. Je schakelt over van foto naar film door het verdraaien van een hendel. De hoogste kwaliteit krijg je door te werken in DCI 4K/60p. Je kunt rechtstreeks naar de geheugenkaart opnemen in F-Log in 10-bit kleur. Met de F-Log View Assist functie wordt de kleur en het contrast van de F-Log in zoeker en scherm gecorrigeerd naar een realistisch beeld. Wil je mooie slow-motion opnames maken? Dat kan nu in Full HD met een framesnelheid van 240 fps, waardoor de vertraging maar liefst 10x is. Een externe microfoon sluit je aan via de meegeleverde adapter op de USB-C poort, of rechtstreeks als je over de battery grip beschikt. Je kunt kiezen uit MIC level en Line level, oftewel een externe microfoon of een externe audiorecorder.


Gecombineerde stabilisatieTijdens het filmen kan de IBIS gecombineerd worden met de DIS oftewel elektronische beeldstabilisatie, hiermee kun je zelfs merkbaar stabieler filmen terwijl je loopt. Je kunt ook de hoge prestatiemodus van de
stabilisatie gebruiken waardoor naast trillingen ook kleine bewegingen worden gecorrigeerd tijdens het filmen uit de hand. Videobeelden kunnen ook meteen een back-up krijgen op de tweede geheugenkaart, wel zo veilig!


Extra'sFujifilm heeft de X-T4 op veel punten verbeterd. Dat geldt ook voor de behuizing die nog steeds afgedicht is tegen stof, zand en water, maar ook voorzien is van een nieuwe knoppen-layout en een grotere handgreep. De oogschelp is nu vergrendelbaar zodat hij nooit meer van het oculair kan vallen. De camera is voorzien van twee slots voor snelle UHS-II compatibele SD-kaarten. Je kunt de accu via de USB-C aansluiting opladen, ideaal als je onderweg bent.
Specificaties
Merk Fujifilm
Tweedehands beoordeling 4
Breedte 135 mm
Diepte 84 mm
Hoogte 93 mm
Gewicht 607 gram
Inclusief lens Nee
Lensmount Fuji Systeemcamera (X)
Processor X-Processor 4
Type camera Systeemcamera
Bestandsformaat JPG, JPG + RAW, RAW
Beschikbare beeldverhoudingen 1:1, 3:2, 16:9
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Type sensor APS-C
Cropfactor (x) 1.5
Technologie BSI-CMOS
Resolutie (megapixels) 26
Formaat sensor (mm) 23.5 x 15.6
Maximale fotoresolutie (pixels) 6240 x 4160
Opties Beeldstabilisatie, Eye AF, Gezichtsherkenning, Handmatige belichting
Autofocuspunten 425
Autofocus type Contrast detectie, Eye AF, Fase detectie
Minimale ISO 125
Maximale ISO 51200
Beelden per seconde 15
Beelden per seconde(Lv-Electronische sluiter) 20
Langste sluitertijd (sec) 30
Kortste sluitertijd 1/32000 sec
Belichtingscompensatie van -6.5 tot +6.5 (in 1/3 EV stappen)
Formaat display (inch) 3
Aantal pixels display 1620000
Type display Draaibaar display, Kantelbaar display, Selfie stand, Touchscreen, Viewfinder aanwezig
Type viewfinder Electronisch
Vergroting viewfinder (x) 1.125
Type accessoireschoen Hotshoe
X-syncsnelheid (sec) 1/250
Videofunctie Ja
Video resolutie Full HD, 4K
Maximale videoresolutie 4096 x 2160 pixels
Maximale framerate UHD/4K 60
Maximale framerate 1920x1080 240
Slowmotion video Ja
Max Slowmotion FPS 240
Video compressie H.264, MOV
Mogelijkheid filmen in LOG Ja
Video display opties Focus peaking, Histogram, Zebra
Maximale bitrate (Mbps) 200
Type interne microfoon Stereo
Audio opties Aansluiting externe microfoon
Geheugenkaart SDHC Card, SDXC Card
UHS type UHS-II
Aantal geheugenslots 2
Type verbinding Wifi
Aansluitingen Micro HDMI, USB 3.1, USB-C
Model Accu NP-W235
Eyecup type EC-XT
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Fujifilm X-T4 Body Zwart CM1449 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice