Tweedehands Caruba Extension Tube set Chroom II RF-SERIE for Canon RF CM4294
Tweedehands Caruba Extension Tube set Chroom II RF-SERIE for Canon RF CM4294
Nieuwprijs € 94,00
Occasion prijs
69,00

Tweedehands Caruba Extension Tube set Chroom II RF-SERIE for Canon RF CM4294

Nieuwprijs € 94,00
Occasion prijs
69,00

Niet meer leverbaar

Of 23,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Remco's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
Nette Caruba tussenring set voor de RF mount.
Allen de ringen, er is verder niks bijgeleverd.
 • Grootste voorraad tweedehands
 • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
 • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
 • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
 • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Caruba Extension Tube set Chroom II RF-SERIE for Canon RF CM4294

Nette Caruba tussenring set voor de RF mount.
Allen de ringen, er is verder niks bijgeleverd.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


De Caruba Extension Tube set voor Canon RF bestaat uit twee tussenringen die afzonderlijk van elkaar te gebruiken zijn, maar ook gecombineerd kunnen worden. De tussenringen hebben geen optische elementen en daardoor is het mogelijk om onderwerpen groter èn van dichterbij in beeld te brengen, zonder dat de kwaliteit van het beeld verandert. De tussenringen hebben een chromen vatting en zijn compatibel met Canon RF objectieven. Opties zoals de automatische scherpstelling en TTL lichtmeting blijven gewoon werken. Wel is het aan te raden om handmatig scherp te stellen, omdat de scherpte erg nauw luistert.Ideaal voor macrofotografie


Elk objectief heeft een minimale scherpstelafstand. Als je een extension tube, of zogeheten tussenring, tussen het objectief en de camerabody plaatst, wordt de minimale scherpstelafstand kleiner. Hoe groter de brandpuntsafstand van de tussenring, hoe dichterbij je kunt komen. Dit is perfect voor macrofotografie of voor het maken van bijzondere close-ups.Hoe werkt een tussenring?


Een tussenring zorgt ervoor dat er een grotere afstand ontstaat tussen de beeldsensor van de camera en de achterste lens van het objectief. Hierdoor wordt de scherpstelafstand van het objectief korter, waardoor het mogelijk wordt dichter op het onderwerp scherp te stellen. Hierdoor wordt het onderwerp groter op de sensor geprojecteerd dan zonder tussenring het geval zou zijn. Een tussenring vergroot dus de eigen vergrotingsfactor van een objectief. Dit kun je met de volgende formule berekenen.maximale vergrotingsfactor met tussenring = vergrotingsfactor objectief + (mm tussenring / brandpuntsafstand)Je kunt de tussenringen ook combineren, met beide tussenringen wordt de vergrotingsfactor van het objectief als volgt:

maximale vergrotingsfactor met 68mm tussenring = 0.13 + (68 / 85) = 0.13 +0.80 = 0.93Let er wel op dat er bij het gebruik van beide gestapelde tussenringen een lichtverlies optreedt van ongeveer 2 stops!Kenmerken


 • Set van 2 tussenringen, 11, 16mm

 • Perfect voor macrofotografie en close-ups

 • Kom dichterbij je onderwerp en leg dit groter vast

 • Verklein de minimale scherpstelafstand van je objectief

 • Automatische scherpstelling en TTL lichtmeting werken

 • Geen verandering in de kwaliteit van je beelden

 • Compatibel met Canon EF en EF-S objectieven

 • Chromen vatting


In de doos


 • Extension tube 11mm

 • Extension tube 16mm

 • Lensdoppen

Specificaties
Merk Caruba
Tweedehands beoordeling 4
Dikte tussenringen 11 mm, 16 mm
Aantal tussenringen 2
Lensmount Canon Systeemcamera (RF)
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Caruba Extension Tube set Chroom II RF-SERIE for Canon RF CM4294 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice