Tweedehands Canon Speedlite 580 EX II CM2409
Tweedehands Canon Speedlite 580 EX II CM2409
Nieuwprijs € 295,00
Occasion prijs
159,00

Tweedehands Canon Speedlite 580 EX II CM2409

Nieuwprijs € 295,00
Occasion prijs
159,00

Niet meer leverbaar

Of 53,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Remco's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
De flitser ziet er netjes uit en werkt naar behoren.
 • Grootste voorraad tweedehands
 • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
 • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
 • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
 • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Canon Speedlite 580 EX II CM2409

De flitser ziet er netjes uit en werkt naar behoren.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


Canon 580EX II SpeedliteVerbeter je flitsfotografie met deze krachtige, draagbare Speedlite-flitser. Een richtgetal van 58 en volledige E-TTL-flitsmeting zorgen voor een krachtige en accurate flitsbelichting.

E-TTL II-flitsmeting


De krachtige Speedlite 580EX II is draagbaar en compact, en is met een richtgetal van 58 geschikt voor zowel indirect flitsen als telefoto's. E-TTL II-meting zorgt voor een accurate en consistente flitsbelichting in alle situaties.
De flitskracht kan handmatig in stappen van 1/3 van 1/1 tot 1/128 worden ingesteld voor meer controle en creativiteit.

Automatische zoomkop voor 24-105 mm


Met een compatibele EOS digitale spiegelreflexcamera detecteert de Speedlite 580EX II automatisch de sensorgrootte en wordt de optimale zoomfactor bepaald. Hiermee verspil je geen energie en wordt de oplaadtijd verbeterd.
De automatische zoomkop voor 24-105 mm en de diffuser voor 14 mm zorgen voor een breed flitsbereik in allerlei opnamesituaties.
De draaikop van 180 graden en bijbehorende kantelinstellingen maken indirect flitsen mogelijk voor een zachtere belichting.

Draadloze master of slave

De 580EX II fungeert als externe masterflitser voor de activering van maximaal drie groepen slave-Speedlites uit de EX-serie. Met de E-TTL- of handmatige flitsbelichtingsregeling kun je een draagbare lichtstudio creëren voor complexe lichtconfiguraties.

Overdracht van kleurtemperatuur

In combinatie met een compatibele digitale spiegelreflexcamera verzendt de Speedlite 580EX II informatie over de witbalans naar de camera, zodat de witbalans altijd accuraat is.

Stroboscopisch flitsen

Gebruik stroboscopisch flitsen voor creatieve bewegingsfotografie. Stroboscopisch flitsen werkt met slechts één 580EX II of in een configuratie van meerdere Speedlite-flitsers. Stel de flitsfrequentie in tussen 1-199 Hz voor het gewenste effect.

Voeding

De lichte en krachtige Speedlite 580EX II wordt gevoed met 4 AA-batterijen of via een externe voeding, zoals de CP-E4. Met AA-batterijen duurt de oplaadtijd minder dan 2 seconden voor een flits op volle kracht en gaat dit vrijwel geruisloos.

Weerbestendigheid en duurzaamheid

Volledige bescherming tegen weersomstandigheden en stof zorgt ervoor dat de flitser ook in barre omgevingen blijft werken. Dankzij het metalen voetje en snelle ontgrendeling zijn de camera en de Speedlite eenvoudig en veilig op elkaar aan te sluiten en te gebruiken.

Flitsregeling

Met een compatibele camera zijn alle aspecten van de flitsregeling, met inbegrip van het flitsvermogen, draadloze flits en alle 14 aangepaste functies, in te stellen via het cameramenu.

AF-hulp

De Speedlite 580EX II is compatibel met alle EOS-camera's en kan een scherpstelstraal uitzenden waarmee het nodige contrast wordt gecreëerd voor scherpstelling bij weinig licht.


Kenmerken • E-TTL II-flitsmeting
 • Richtgetal van 58*
 • Werkt als een draadloze master- of slaveflitser
 • Zoomkop voor 24-105 mm met diffuser van 14 mm
 • Snel en stil opladen
 • Communicatie van witbalans naar digitale spiegelreflexcamera
 • Metalen flitsvoetje
 • 180 graden draaibare kop
 • AF-hulplicht
 • Een draagbare Speedlite voor creatieve flitsfotografie

Specificaties
Merk Canon
Tweedehands beoordeling 4
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Canon Speedlite 580 EX II CM2409 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice