Tweedehands Canon BG-E14 Grip Sn.:CM5442
Tweedehands Canon BG-E14 Grip Sn.:CM5442
Nieuwprijs € 168,95
Occasion prijs
99,00

Tweedehands Canon BG-E14 Grip Sn.:CM5442

Nieuwprijs € 168,95
Occasion prijs
99,00

Niet meer leverbaar

Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Ed's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
De grip werkt naar behoren en is in zeer nette staat. Voor de staat van de grip zie de foto's. De grip komt zonder doos en accessoires.
  • Grootste voorraad tweedehands
  • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
  • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
  • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
  • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Canon BG-E14 Grip Sn.:CM5442

De grip werkt naar behoren en is in zeer nette staat. Voor de staat van de grip zie de foto's. De grip komt zonder doos en accessoires.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


Canon BG-E14 Grip voor de EOS 70D, 80D en 90D

De BG-E14 is een battery grip voor de Canon EOS 70D. De grip biedt verschillende voordelen, zoals een verbeterde handligging, extra toetsen voor de verticale opnamestand en een grotere accucapaciteit.

Door het monteren van de BG-E14 onder je EOS 70D heb je meteen een beter houvast door de brede basis, die naadloos aansluit op de vormen van de camera. Hierdoor heb je een stabielere combinatie bij het fotograferen met lange sluitertijden of het gebruik van zware lenzen. Bij het fotograferen in de verticale opnamestand kun je de camera beter bedienen omdat er extra bedieningstoetsen, zoals een ontspanknop, instelwiel, multi-toets en AF-punt selector op de grip aanwezig zijn.

Veelzijdige functies

Je kunt twee LP-E6 accu's in de grip plaatsen zodat je een dubbele hoeveelheid stroom hebt, ideaal bij lange opnamesessies of gewoon een weekenduitstapje. Het is ook mogelijk om zes penlite (AA) batterijen te plaatsen en aansluiten van de optioneel verkrijgbare ACK-E6 AC Adapter Kit (lichtnetadapter) op de BG-E14 Grip is ook mogelijk.

Specificaties
Merk Canon
Tweedehands beoordeling 4
Soort product Battery grip
Model Accu LP-E6, LP-E6N
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Canon BG-E14 Grip Sn.:CM5442 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice