Tweedehands Bynolyt Lens2scope voor Sony Alpha met twist-up CM9785
Tweedehands Bynolyt Lens2scope voor Sony Alpha met twist-up CM9785
Nieuwprijs € 299,00
Occasion prijs
149,00

Tweedehands Bynolyt Lens2scope voor Sony Alpha met twist-up CM9785

Nieuwprijs € 299,00
Occasion prijs
149,00

Niet meer leverbaar

Of 49,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Lars's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
Nette adapter waarmee je je Sony A-lens in een telescoop veranderd.
 • Grootste voorraad tweedehands
 • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
 • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
 • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
 • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Bynolyt Lens2scope voor Sony Alpha met twist-up CM9785

Nette adapter waarmee je je Sony A-lens in een telescoop veranderd.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


Bynolyt Lens2scope Twist-up Nikon

Maak een krachtige telescoop van je teleobjectief met behulp van de Lens2scope van Bynolyte. Door zijn lichte gewicht en compacte design past de Lens2scope prima in je cameratas of jaszak. Ideaal als je graag de natuur in trekt, maar geen zin hebt om naast je camera-apparatuur nog een grote telescoop mee te sjouwen.

Natuurlijke weergave

In combinatie met de Lens2scope krijgt je objectief een vergrotingsfactor van 1/7 x. Dit betekent dat je de brandpuntsafstand door 7 moet delen om te weten hoeveel keer hij vergroot. Een 70-200mm zoomobjectief vergroot bijvoorbeeld dan tussen de 10 tot 29x. Hiermee kun je prima de natuur of de sterren en hemellichamen observeren. De Lens2scope heeft een beeldhoek van maar liefst 60 graden en is voorzien van een hoogwaardig low-dispersion element gemaakt van lanthanum. Dit element gaat chromatische aberratie en kleurafwijkingen tegen. Hierdoor ben je verzekerd van een natuurlijke weergave van je omgeving. Een ander groot voordeel van de Lens2scope is dat hij ook te gebruiken is als loupe. Wanneer je een 1:1 macrolens erop aansluit, krijg je een loupe die zo'n 36 keer vergroot. Zo kun je tot in detail bloemen en insecten bestuderen.


Licht en comfortabel

De Lens2scope weegt slechts 225 gram, en heeft een formaat van 12.5 x 7.8 x 10.6cm, waardoor je hem makkelijk meeneemt. Verder is hij voorzien van een eye-relief van 17mm, zodat ook brildragers de Lens2scope comfortabel kunnen gebruiken. Als je graag zelf de dioptrie wilt instellen, kan dat ook: je kan van -5 tot +3 corrigeren. De Lens2scope heeft een statiefaansluiting, die je eenvoudig kunt verwijderen als je objectief er al één heeft.

Let op: de Lens2scope werkt niet met objectieven die automatisch scherpstellen vanuit de camerabody.


Kenmerken
 • Brandpuntsafstand: 7mm
 • Maximaal diafragma: f/2
 • Optimaal diafragma: f/4
 • 6 elementen in 4 groepen
 • Dakkant prisma's
 • Beeldhoek: 60 graden
 • Uittredepupil: 3.5mm
 • Oogafstand: 17mm
 • Dioptrie verandering: -5 tot +3
 • Maat: 12.5 x 7.8 x 10.6cm
 • Gewicht: 225g
 • Statief en tasje inbegrepen.

Specificaties
Merk Bynolyt
Tweedehands beoordeling 4
Soort Oculair
Lengte 12 mm
Hoogte 8 mm
Breedte 8 mm
Gewicht 225 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Fluoriet HD lens, Geschikt voor brildragers, Statiefaansluiting
Uittredepupil (mm) 3.5
Garantie 2 jaar, 10 jaar na registratie
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Bynolyt Lens2scope voor Sony Alpha met twist-up CM9785 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice