Tweedehands Benro Aero2 Travel Video Statief kit A1883FS2C Sn.:CM3761
Tweedehands Benro Aero2 Travel Video Statief kit A1883FS2C Sn.:CM3761
Nieuwprijs € 209,00
Occasion prijs
99,00

Tweedehands Benro Aero2 Travel Video Statief kit A1883FS2C Sn.:CM3761

Nieuwprijs € 209,00
Occasion prijs
99,00

Niet meer leverbaar

Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Eric's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
De tripod is in nette staat en heeft lichte gebruikssporen. Voor de staat van het statief zie de foto's. Het statief komt zonder statiefkop.
  • Grootste voorraad tweedehands
  • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
  • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
  • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
  • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Benro Aero2 Travel Video Statief kit A1883FS2C Sn.:CM3761

De tripod is in nette staat en heeft lichte gebruikssporen. Voor de staat van het statief zie de foto's. Het statief komt zonder statiefkop.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


Speciaal voor de videofilmer die mobiel wil zijn: de Benro Aero Travel Videostatieven. De Benro Aero 2 Travel Video Statief Kit A1883FS2C is een licht maar toch stevig statief. Ideaal voor camcorders, systeemcamera's en kleine DSLR's. Dus wil je professionele beelden maken maar niet met een lomp videostatief zeulen, kies dan een Benro Aero! Door het compacte ontwerp kan dit statief gemakkelijk worden meegenomen in een koffer, of aan een cameratas. Met een gewicht van minder dan 2kg zul je nauwelijks merken dat je een statief bij je hebt. Met behulp van de clipsluitingen kunnen de aluminium poten van dit statief snel worden verlengd of ingekort. De werkhoogte kan vari?ren van 47cm tot 158cm. En moet je de actie een keer snel volgen? Draai dan een van de poten van het statief en samen met de middenkolom maak je snel een monopod waarmee je heel wendbaar bent. Door de leveling kolom kun je de camera perfect waterpas zetten waardoor je altijd strakke beelden kan maken. Met de degelijke (verwijderbare) S2 Videokop maak je professionele beelden, en worden uiteraard de horizontale pan- en verticale tilt-beweging makkelijk gemaakt. Voor een optimale bescherming tijdens het vervoer wordt deze statiefkit geleverd in een mooie gewatteerde statieftas. Deze set wordt geleverd inclusief een QR4 snelkoppelingsplaat die onder de camera kan worden gemonteerd. Deze snelkoppelingsplaat is ook los leverbaar. Handig als je meer dan een toestel op het statief wil gebruiken.

Specificaties
Merk Benro
Tweedehands beoordeling 4
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 47
Maximale hoogte (cm) 158.5
Maximale hoogte zonder middenzuil (cm) 134.5
Eigen gewicht statief (kg) 1.860
Maximaal draagvermogen (kg) 2.5
Aantal pootsecties 4
Verstelmechanisme Clips
Statiefopties algemeen Voor video, Waterpas statief
Statiefopties balhoofd Waterpas kop
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Benro Aero2 Travel Video Statief kit A1883FS2C Sn.:CM3761 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice