Tokina Cinema 35mm T1.5 Sony E
Tokina Cinema 35mm T1.5 Sony E
4.998,00

Tokina Cinema 35mm T1.5 Sony E

4.998,00

Binnenkort beschikbaar.

Of 1.666,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 165,78 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tokina Cinema 35mm T1.5 Sony E

Tokina Cinema 35/T1.5 - Sony E

De Tokina Cinema 35/T1.5 - E is een professioneel objectief voor gebruik op high-end videocamera's en filmende spiegelreflexen met Sony E-mount. De scherpte is zo hoog dat hij zonder beperkingen gebruikt kan worden op toekomstige 8K-camera's.

De Tokina Cinema 35/T1.5 beschikt over een hoogwaardig optisch ontwerp met 14 elementen in 13 groepen waardoor de beeldkwaliteit extreem hoog is. De lens heeft een diafragma met niet minder dan negen afgeronde lamellen waardoor details in de onscherpe achtergrond oftewel de bokeh heel mooi ogen. Onscherpe lichtpunten worden bijvoorbeeld mooi rond weergegeven. De (handmatige) scherpstelling heeft overigens een enorme slag van 300º en hij draait ook nog eens heel soepel, zodat je precies en schokvrij scherp kunt stellen.

Voordelen

De lens heeft aanduidingen aan beide zijden van de lensvatting in plaats van op de bovenkant waardoor je ze bij een op statief geplaatste camera veel beter af kunt lezen. De lens is deel van de Cinema-serie lenzen die exact overeenkomen wat betreft de diameter van de frontlens en de gear-positie op de scherpstel- en diafragmaring, waardoor je van objectief kunt wisselen zonder randapparatuur zoals follow-focus opnieuw in te moeten stellen. De Cinema 35/T1.5 is ontworpen om focus breathing te minimaliseren.

Specificaties
Merk Tokina
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Type lens Cine
Zoom/Prime Prime
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tokina Cinema 35mm T1.5 Sony E of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice