Tokina AT-X 17-35mm f/4.0 PRO FX Video Canon
Tokina AT-X 17-35mm f/4.0 PRO FX Video Canon
584,10

Tokina AT-X 17-35mm f/4.0 PRO FX Video Canon

584,10

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tokina AT-X 17-35mm f/4.0 PRO FX Video Canon

Tokina AT-X 17-35/4.0 PRO FX Video - Canon

De Tokina AT-X 17-35/4.0 PRO FX Video is een hoogwaardige zoomlens voor full-frame spiegelreflexen van Canon. Door het veelzijdige groothoekbereik van 17-35mm is deze lens uitermate geschikt voor landschaps-, architectuur- en interieurfotografie. Dit is een bijzondere video-versie waarbij de scherpstelring is voorzien van vertanding voor het aansluiten van een follow-focus-systeem.

De AT-X 17-35/4.0 PRO FX heeft een vaste lichtsterkte van F4.0 over het gehele zoombereik waardoor je ook in minder goede lichtomstandigheden kunt fotograferen en scherpstellen. Door gebruik van een hoogwaardig optisch ontwerp met twee SLD (Super Low Dispersion) elementen, een asferisch element en een meervoudige coating is de beeldscherpte en het contrast van een hoog niveau, terwijl tegelijkertijd beeldfouten zoals chromatische aberratie geminimaliseerd worden.

Weerbestendig

Deze lens beschikt over de unieke en handige One-touch Focus Clutch Mechanism van Tokina, waardoor je van automatische naar handmatige scherpstelling over kunt schakelen door het naar achter verschuiven van de scherpstelring. Dit is ook de stand voor het aansluiten van de follow-focus. De Tokina heeft een degelijke behuizing die tegen een flink stootje kan en een verbeterde afdichting tegen spatwater en stof. De lens is echter niet bestand tegen onderdompeling of een extreem zware regenbui.
Specificaties
Merk Tokina
Lensmount Canon Reflex (EOS)
Type lens Cine, Groothoek
Zoom/Prime Zoom
Minimale brandpuntsafstand (mm) 17
Maximale brandpuntsafstand (mm) 35
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tokina AT-X 17-35mm f/4.0 PRO FX Video Canon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice