Thumbs up EP-3S Thumb Support voor Leica M - Grijs
Thumbs up EP-3S Thumb Support voor Leica M - Grijs

Normale prijs: 129,00

Special Price 49,99

Thumbs up EP-3S Thumb Support voor Leica M - Grijs

Normale prijs: 129,00

Special Price 49,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Thumbs up EP-3S Thumb Support voor Leica M - Grijs

Thumbs Up EP-3S Thumb Support voor Leica M - Grijs

Met deze hoogwaardige Thumb Support van Thumbs Up kun je er voor zorgen dat jouw Leica M camera veel beter in de hand ligt. De Thumb support is gefabriceerd van hoogwaardig messing en de kwaliteit en afwerking zijn zo goed dat hij een perfecte match is voor elke Leica M. De EP-3S heeft een grotere lengte dan de EP-1S waardoor je duim meer naar de rechterkant geplaatst kan worden.

Je schuift de in grijs afgewerkte Thumbs Support in de accessoireschoen van de camera waarna je beschikt over een handige duimgreep waardoor je niet alleen meer grip op de camera hebt, maar hem ook met een enkele hand kunt bedienen. Een extra voordeel is dat je meteen over een afdekking voor je accessoireschoen beschikt. De beperking is dat je geen flitser of externe zoeker in de schoen kunt plaatsen. Deze duimgreep past op: de M9, M9-P, de M8, de M8-2 en de M8-U.

Specificaties
Merk Thumbs Up
Type subcategorie Camera
Geschikt voor merk Leica
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Thumbs up EP-3S Thumb Support voor Leica M - Grijs of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice