Thumbs up EP-2S Thumb Support voor Fuji X100 en X100S - Zilver
Thumbs up EP-2S Thumb Support voor Fuji X100 en X100S - Zilver
99,00

Thumbs up EP-2S Thumb Support voor Fuji X100 en X100S - Zilver

99,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Thumbs up EP-2S Thumb Support voor Fuji X100 en X100S - Zilver

Thumbs Up EP-2S Thumb Support voor Fujifilm X100 en X100S - Zilver

Met deze hoogwaardige Thumb Support van Thumbs Up kun je er voor zorgen dat jouw Fujifilm X100 of X100S camera veel beter in de hand ligt. De Thumb support is gefabriceerd van hoogwaardig messing en voorzien van twee rubber dopjes waardoor trillingen gedempt worden. De kwaliteit en afwerking zijn uitstekend waardoor deze duimsteun uitstekend bij de Fujifilm X100/S camera's past. Dit is de versie voor de zilverkleurige camera.

Je schuift de Thumbs Support in de accessoireschoen van de camera waarna je beschikt over een handige duimsteun waardoor je niet alleen meer grip op de camera hebt, maar hem eventueel ook met een enkele hand kunt bedienen. De duimgreep is zo ontworpen dat de instelwielen voor sluitertijd en belichtingscorrectie niet per ongeluk verdraaid kunnen worden. Een extra voordeel is dat je meteen over een afdekking voor je accessoireschoen beschikt.

Specificaties
Merk Thumbs Up
Type subcategorie Camera
Geschikt voor Camera
Geschikt voor merk Fujifilm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Thumbs up EP-2S Thumb Support voor Fuji X100 en X100S - Zilver of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice