Think Tank Video Workhorse - 25
Think Tank Video Workhorse - 25
329,99

Think Tank Video Workhorse - 25

329,99

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Think Tank Video Workhorse - 25

Think Tank Video Workhorse 25

De Think Tank Video Workhorse 25 is een tas die zijn naam eer aan doet en geschikt is voor de veeleisende videografen onder jou. De Workhorse beschikt over naar eigen inzicht en wens te verplaatsen schotten en is geschikt om een videocamera tot maar liefst 63.5 centimeter in op te bergen. En niet alleen de camera, maar ook het objectief dat je erop gebruikt en zelfs het rig-systeem waarop je hem gebruik. De stevigheid van deze uit de kluiten gewassen schoudertas maakt dat je je geen zorgen hoeft te maken over het welzijn van je apparatuur.

De Think Tank Video Workhorse als Fries werkpaard

Zoals gezegd is de Workhorse van Think Tank enorm stevig uitgevoerd. Zowel de onderkant, als het deksel, als de zijkanten zijn op allerlei manieren verstevigd. Think Tank wil uit concurrentie-overwegingen hier niet al te veel over kwijt, maar reken maar dat je apparatuur veilig opgeborgen en vervoerd kan worden in deze tas. Aan de onderkant van de tas zijn twee rails geplaatst waardoor de tas altijd enigszins vrij van de bodem neergezet kan worden waarbij de bodem zo stevig is dat de hoeken niet door zullen buigen en de vieze grond zullen raken. Rondom langs de zijkant is een metalen frame geplaatst om te zorgen dat de tas niet ingedeukt kan worden. Het deksel is verstevigd met een aluminium plaat waardoor er zonder problemen een gewicht van twintig kilogram opgezet kan worden.

Zeeën van ruimte

Natuurlijk is de Workhorse voorzien van diverse opbergplekken. In het deksel zijn twee ruime vakken waar je diverse accessoires in kunt opbergen zoals bijvoorbeeld je tablet en kabels. Op de voorzijde zit een vak dat afgesloten kan worden met een ritssluiting en op de bovenkant kan je een visitekaartje achter een venster schuiven zodat het altijd duidelijk is dat het jouw tas betreft. Op de achterzijde van de tas is een grote lus aangebracht die ervoor zorgt dat je de Workhorse makkelijk en veilig kunt bevestigen op een trolley. Met de meegeleverde regenhoes kan je de tas beschermen tegen regen wanneer het waterbestendige materiaal niet genoeg bescherming biedt.

Kenmerken
  • Extreem-stevig en ruim opgezet
  • Versterkt langs alle kanten
  • Waterbestendig materiaal
  • Inclusief schouderriem
Specificaties
Merk Think Tank
Type tas Schoudertas
Binnenmaat lengte (cm) 27
Binnenmaat breedte (cm) 63
Binnenmaat hoogte (cm) 23
Lengte 36
Breedte 71
Hoogte 32
Uitneembaar compartiment Ja
Interieur type Dividers
Laptopvak Nee
Tabletvak Ja
Regenhoes Ja
Schouderriem Ja
Statiefbevestiging Nee
Heupriemlus Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Think Tank Video Workhorse - 25 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice