Tehkron Mini-I Stabilizer
Tehkron Mini-I Stabilizer
100,00

Tehkron Mini-I Stabilizer

100,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Tip: Ook beschikbaar als tweedehands voor € 75,00
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tehkron Mini-I Stabilizer

Tehkron Mini-I stabilizer

De Tehkron Mini-I is een compacte stabilizer waarmee je kunt filmen met een (kleine) camera zonder kans op trillingen of schokken. De Mini-I heeft een heel bescheiden gewicht en hij is plat opvouwbaar waardoor je hem in een zijvak van je cameratas kunt bewaren.

Na het eenmaal aanpassen van de Mini-I stabilizer aan je camera zal deze elke trilling en schok gladstrijken, met vloeiende videobeelden als gevolg. Dit werkt zelfs als je loopt, rent of fiets tijdens het maken van filmopnamen! De Tehkron Mini-I bestaat uit een Mini-I handheld stabilizer, een snelkoppeling en contragewicht. De stabilizer is geschikt voor kleinere camera's zoals een compactcamera, een action cam of een kleine systeemcamera.

Specificaties
Merk Tehkron
Type Rig Gimbal/Stabilizer
Voor type camera Action camera's, DSLR camera's, Smartphones, Systeem camera's
Handgrip type Enkel
Aantal assen 3
Type stabilisatie Gimbal
Gemotoriseerd Nee
Thumbcontroller Nee
Hoogte 27 cm
Maximaal draagvermogen (kg) 0.8
Productbeoordelingen
1 reviews
“Het is even wennen als een stabilizer, maar als je het hebt is het best handig en een héél stuk goedkoper dan een gimbal”
Beoordeling door Terrence (geplaatst op 20-04-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Het is even wennen als een stabilizer, maar als je het hebt is het best handig en een héél stuk goedkoper dan een gimbal. Ik vind het dus prima.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tehkron Mini-I Stabilizer of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice