Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD Sony E
Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD Sony E
749,00

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD Sony E

749,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD Sony E

Tamron 28-75/2.8 Di III RXD - Perfecte standaardzoom

Ben je de trotse bezitter van een Sony A9 of een van de A7-modellen en ben je op zoek naar een standaardzoom met professionele eigenschappen? Bekijk dan vooral de Tamron 28-75/2.8 Di III RXD, een relatief compacte en uitstekend presterende zoomlens met een hoge lichtsterkte en een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Optimaal ontworpen

De 28-75/2.8 is niet slechts een aangepaste versie van een lens die (ooit) voor andere full-frame camera's werd ontworpen. Tamron heeft deze lens speciaal voor de Sony A7 en A9 camera's ontworpen, waardoor de beeldkwaliteit optimaal is terwijl de specifieke Sony camerafuncties zoals Fast Hybrid AF, Eye AF, de in-camera lenscorrectie en Direct Manual Focus gewoon gebruikt kunnen worden. Het zoombereik is ideaal voor ondermeer reportage- en landschaps-, en straatfotografie.

Hoge beeldscherpte

Door toepassing van een hoogwaardig optisch ontwerp met 15 lenselementen waaronder twee hybride asferische elementen, een Low Dispersion (LD)-, een Extra Low Dispersion (XLD)- en een Glass Molded Asperical (GMD) element is de beeldscherpte extreem hoog van hoek tot hoek terwijl gelijkertijd aberraties oftewel beeldfouten worden geminimaliseerd. Door het optische ontwerp, de hoge lichtsterkte en de afgeronde diafragmalamellen kun je (portret)opnamen maken met een prachtige bokeh.

Snelle, trefzekere en stille autofocus

De lens beschikt over een geheel nieuw ontwikkeld autofocussysteem met Rapid eXtra-silent stepping Drive (RXD) aandrijving. De scherpte wordt ultrasnel en trefzeker ingesteld. Zo mis je geen enkel moment bij het maken van foto- en filmopnamen en dankzij de geruisloze werking ben je geen storende factor tijdens bijvoorbeeld een ceremonie of golfwedstrijd.

Degelijk en weerbestendig

Tamron heeft ook veel aandacht besteed aan de behuizing. Door gebruik van hoogwaardig polycarbonaat is de lens zowel degelijk als licht. Het gewicht bedraagt slechts 550 gram en de lengte is 11.6 cm. Door toepassing van een effectieve afdichting tegen stof, zand en spatwater kun je deze lens ook onder minder goede condities, zoals in een stoffige omgeving of tijdens slecht weer, gebruiken. De frontlens is voorzien van een fluorinecoating waar stof, water en vingerafdrukken geen vat op hebben.

Specificaties
Merk Tamron
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 67
Diameter/doorsnede 73
Lengte 117
Gewicht 550 gram
Type lens Lichtsterk, Standaard
Zoom/Prime Zoom
Minimale brandpuntsafstand (mm) 28
Maximale brandpuntsafstand (mm) 75
Lenselementen 15
Lensgroepen 12
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.8
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.34
Scherpstel opties Automatisch, Full time manual, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 19
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Zonnekap type HA036
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD Sony E of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice