Sunwayfoto PFL-XPRO2 L-Plate voor Fuji X-Pro2
Sunwayfoto PFL-XPRO2 L-Plate voor Fuji X-Pro2
74,00

Sunwayfoto PFL-XPRO2 L-Plate voor Fuji X-Pro2

74,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sunwayfoto PFL-XPRO2 L-Plate voor Fuji X-Pro2

Sunwayfoto PFL-XPRO2 L-Plate voor Fuji X-Pro2

De PFL-XPRO2 is een handige en degelijke L-Plate voor de Fujifilm X-Pro2. Met deze accessoire heb je meer grip op je camera en je monteert hem binnen enkele seconden op een statief. Het bijzondere van een L-Plate is dat je de camera zowel horizontaal als verticaal op het statief kunt monteren.

De PFL-XPRO2 is een speciaal voor de Fujifilm X-Pro2 ontworpen L-Plate, gemaakt van massief 'aircraft-grade' aluminium. Ondanks de solide constructie weegt de PFL-XPRO2 slechts 125 gram. Door de handgreep heb je meer grip op je camera. Aan de onderkant en de zijkant vind je aansluitingen waarmee je de camera supersnel monteert op een statief met het universele Arca-Swiss Quick Release systeem. Als je de camera in verticale stand wilt gebruiken hoef je niet de statiefkop te verstellen, de L-Plate heeft een aansluiting aan de zijkant.

Modulair

De L-Plate is geheel modulair, dat wil zeggen dat je de handgreep en het verticale deel kunt demonteren als je dat wilt. Als je bijvoorbeeld nooit foto's in de portretstand maakt zou je het verticale deel aan de zijkant van de camera kunnen demonteren waardoor de camera compacter wordt. Sunwayfoto levert hiervoor de nodige gereedschap mee.

Specificaties

  • Materiaal: Aluminium
  • Afmetingen: 48 x 151 x 71 (HxBxD)
  • Gewicht: 125 gram
  • Schroefdraad: 1/4"- 20
  • Compatibiliteit: Fujifilm X-Pro2
Specificaties
Merk Sunwayfoto
Soort statief product Statiefonderdeel
Type statiefaccessoire/onderdeel L-bracket
Statiefaansluiting 1/4"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Model snelkoppelingsplaat PFL-XPRO2
Geschikt voor merk Fujifilm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sunwayfoto PFL-XPRO2 L-Plate voor Fuji X-Pro2 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice