Sunwayfoto Macro Focusing Rail MFR-150S
Sunwayfoto Macro Focusing Rail MFR-150S
124,95

Sunwayfoto Macro Focusing Rail MFR-150S

124,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 41,65 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sunwayfoto Macro Focusing Rail MFR-150S

Sunwayfoto Macro Focusing Rail MFR-150S

Een macro focusing rail is een onmisbaar hulpmiddel bij macrofotografie en focus stacking. Bij deze takken van fotografie stel je voornamelijk scherp door het naar voren en achteren bewegen van de camera op het statief. Het verdraaien van de scherpstelring van de lens heeft veel minder effect en is veel minder precies. Een instelslede is daar heel handig voor, je hoeft het statief niet te verplaatsen en je kunt heel precies werken. Sunwayfoto biedt macro instelsledes die degelijkheid met een handige bediening en een redelijke prijs combineren.

De MFR-150S is gefabriceerd van hoogwaardige metalen zoals geanodiseerd 6061 aluminiumlegering, een zeer licht, duurzaam en stabiel materiaal. De Sunwayfoto MFR-150S beschikt over een stabiele montageplaat die compatibel is met het standaard Arca-Swiss systeem. De snelkoppeling onder de camera wordt op de slede vastgezet met een draaiknop. De camera is verplaatsbaar via degelijke knoppen en draaiwielen en er zijn diverse schaalverdelingen. Uiteraard is de cameraplaat te vergrendelen om ongewild verschuiven te voorkomen. Het maximale draaggewicht bedraagt 7 kilo waardoor ook zware camera-lens combinaties gebruikt kunnen worden.

Specificaties
Merk Sunwayfoto
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sunwayfoto Macro Focusing Rail MFR-150S of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice