Sto-Fen Omni-Bounce RQ
Sto-Fen Omni-Bounce RQ
21,50

Sto-Fen Omni-Bounce RQ

21,50

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sto-Fen Omni-Bounce RQ

Sto-Fen Omni-Bounce RQ

Veel betere flitsfoto's, dat is wat de Omni-Bounce u biedt. Géén slagschaduw, zacht flitslicht en niet meer die uitgesproken hardere foto's die u normaal gewend bent bij flitsen. Dit unieke product is, zonder klitteband o.i.d., direct en eenvoudig op de flitser te bevestigen en ook weer gemakkelijk te verwijderen. Vanwege de unieke constructie is de Omni-Bounce te gebruiken bij objectieven vanaf 15 mm brandpunt.

Indien u de kop van de flitser zo'n 30 graden omhoog zet reflecteert het flitslicht van alle kanten om het onderwerp heen waardoor slagschaduwen worden voorkomen. Tevens wordt het directe flitslicht mooi verzacht waardoor details in lichte partijen worden behouden en huidtinten realistisch worden weergegeven, iets dat bij flitslicht zonder Omni-Bounce problematisch is.

Ook voor macro-opnamen is de Omni-Bounce een uitkomst. Gebruik de Omni-Bounce en uw flitsfoto's, zullen er een stuk beter uit gaan zien. Kijk naar het journaal en let op de fotografen, vrijwel iedereen heeft zo'n witte kap op de flitser. Omni-Bounce is wellicht het beste accessoire dat u ooit heeft toegevoegd aan uw apparatuur.

Specificaties
Merk Sto-Fen
Compatibility met reportageflitser RQ
Type Flits accesoire Overige
Omnibounce Ja
Soort flitsaccessoire Lichtvormers en filters
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sto-Fen Omni-Bounce RQ of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice