Steiner Safari Ultrasharp 10x42
Steiner Safari Ultrasharp 10x42
369,00

Steiner Safari Ultrasharp 10x42

369,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 123,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 8,21 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Steiner Safari Ultrasharp 10x42

Steiner Safari Ultrasharp 10x42 verrekijker

Een nieuwe toevoeging aan de populaire Steiner Ultrasharp serie! Iedere reiziger of sportfanaat heeft een goede verrekijker nodig om meer te kunnen zien, en dan is de Safari Ultrasharp 10x42 de kijker die je nodig hebt: lichtgewicht ontwerp, een eigentijds stijl, comfort en gebruiksgemak. De bekende beeldhelderheid, kleurechtheid en stevigheid van Steiner zorgen voor een optimale prestatie, en dus voor meer plezier tijdens jouw avontuur!

Goede prestaties in lichte en donkere omstandigheden

Met een vergroting van 10x is de Safari Ultrasharp 10x42 een veelzijdige verrekijker. De grote objectieven met een doorsnede van 42mm zorgen ervoor dat je zelfs in een donkere, slecht verlichte omgeving of bij schemer goed kunt kijken. Een speciale coating en High-Contrast-Optics zorgen er samen voor dat je een scherp, helder en zeer gedetailleerd beeld krijgt, of je onderwerp nu dichtij is of juist heel ver weg. De Safari Ultrasharp 10x42 zorgt voor optimale lichttransmissie en biedt scherpe en natuurlijke beelden. De verrekijker is bovendien comfortabel in het gebruik, door de draaibare eyecups en anti-slip rubberen behuizing die zorgt voor een stevige grip en een stabiel beeld. De kijker is comfortabel overal mee naartoe te nemen en geschikt voor elk outdoor gebruik!

Steiner High Contrast Optics

Steiner High Contrast Optics geven gepassioneerde schippers een uitstekende kijkervaring. Alle lenzen en prisma's zijn met precisie vervaardigd en speciaal gecoat. Dankzij High Contrast Optics zijn heldere beelden met natuurlijke kleuren mogelijk.

Steiner Fast-Close-Focus

Met het centrale focuswiel kun je de kijker door het wiel minimaal, traploos te draaien snel goed scherpstellen, voor zowel dichtbij als heel ver weg. Zo kun je snel focussen om een scherp en helder beeld te krijgen van objecten, al vanaf 2 meter afstand.

Extreme stevigheid

Door zijn duurzame constructie en water- en vochtbestendigheid, ben je er met de Steiner Safari Ultrasharp 10x42 verrekijker van verzekerd dat je in elke outdoor situatie een betrouwbare kijker hebt. De verrekijker is bestand tegen temperaturen van -20°C tot +70°C. De anti-slip NBR-Longlife rubberen behuizing houdt olie, zuren of slechte weersomstandigheden buiten en zorgt voor stevige grip.

Specificaties
Merk Steiner
Soort Binoculair
Lengte 128 mm
Hoogte 65 mm
Breedte 148 mm
Gewicht 720 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Gasgevuld, Waterbestendig
Vergroting min (x) 10
Lensdiameter (mm) 42
Uittredepupil (mm) 4.2
Schemergetal 20.5
Kortste Scherpstelafstand (meter) 2
Gezichtsveld op 1000 meter 100
Verrekijker gebruik Vakantie en recreatie
Garantie 10 jaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Steiner Safari Ultrasharp 10x42 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice