Steiner Nighthunter 8x56
Steiner Nighthunter 8x56
899,00

Steiner Nighthunter 8x56

899,00

Binnenkort beschikbaar.

Of 299,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 29,82 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Steiner Nighthunter 8x56

Steiner Nighthunter 8x56

De Nighthunter 8x56 van de roemruchte kijkerfabrikant Steiner is een extreem hoogwaardige prismakijker met een geweldige beeldkwaliteit en een lichtsterkte die zo hoog is dat je deze kijker ook 's nachts kunt gebruiken. Steiner heeft zijn jarenlange ervaring met het maken van hoogwaardige optische producten zoals kijkers vooral opgedaan in de praktijk van de jacht. Jagers gaan altijd door; bij maanlicht of bewolking en of het nu regent of sneeuwt. Daar heeft Steiner haar kijkers op aangepast en dat geldt ook voor de Nighthunter 8x56.

De Nighthunter 8x56 is een superieure kijker die ook heel geschikt is voor gebruikers die niet jagen maar wel met het scherpste en helderste beeld van de natuur willen genieten. Door de toepassing van een hoogwaardige optisch ontwerp met speciale glassoorten is de scherpte hoog tot aan de randen van het beeld. Door de hoge lichtsterkte verlies je geen licht waardoor je deze kijker zelfs bij zeer weinig licht nog kunt gebruiken.

Geen scherpstelling nodig

Het vermoeiende scherpstellen bij elk onderwerp is verleden tijd. Met Steiner's Sport-Auto-Focus hoef je de kijker slechts eenmaal op je ogen in te stellen waarna alles scherp is van 20 meter tot oneindig. Zo mis je nooit een belangrijk moment omdat je niet snel genoeg scherp kon stellen! Je hebt overigens een enorm breed beeldveld van maar liefst 135 meter op een afstand van 1000 meter.

Nagenoeg onverwoestbaar

De Nighthunter 8x56 is een nagenoeg onverwoestbare kijker met een behuizing van extreem sterk Macrolon. Door toepassing van een zwevende prisma bevestiging is deze kijker bestand tegen stoten en schokken. Dankzij het vernieuwde design ligt de Nighthunter zelfs tijdens een regenbui perfect in de hand. Steiner heeft de kijker van een effectieve waterdichte afdichting voorzien, hij kan een diepte van 5 meter onder water prima doorstaan. De kijker is gevuld met stikstof met een dubbel ventiel waardoor het onmogelijk is dat er condens aan de binnenzijde ontstaat. Dankzij Nano-Protection zijn de buitenste lensoppervlakken beschermd tegen zand, stof en water.

Doordacht

De Nighthunter beschikt over ErgoFlex oogschelpen die je ogen beschermen tegen zijdelingse wind of zijlicht waardoor je altijd lekker door de kijker kunt kijken. Door de unieke Lumiclip die net voldoende licht uitstraalt kun je de kijker zelfs in de donkerste nacht snel terugvinden. Je klikt de verbeterde, comfortabele schouderriem snel aan de kijker, een tas wordt meegeleverd. Steiner geeft maar liefst 30 jaar garantie op deze geweldige kijker!

Specificaties
Merk Steiner
Soort Binoculair
Lengte 200 mm
Breedte 212 mm
Gewicht 1090 gram
Prismatype Porro
Vergroting min (x) 8
Vergroting max (x) 8
Lensdiameter (mm) 56
Uittredepupil (mm) 7.1
Schemergetal 21.2
Gezichtsveld op 1000 meter 135
Verrekijker gebruik Safari en natuur, Bos en schemering
Garantie 30
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Steiner Nighthunter 8x56 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice