Steiner Floating Strap for Navigator Pro 7x30
Steiner Floating Strap for Navigator Pro 7x30
44,95

Steiner Floating Strap for Navigator Pro 7x30

44,95

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Steiner Floating Strap for Navigator Pro 7x30

Steiner Floating Strap for Navigator Pro 7x30

Verrekijkers voor de watersport dienen aan andere eisen te voldoen dan kijkers voor vogelspotters. De Steiner Navigator Pro marinekijkers zijn daarom bekleed met stootvast rubber dat een goede grip geeft, ook met natte handen. Om ervoor te zorgen dat de kostbare Navigator verrekijker niet in de diepte verdwijnt als hij onverhoopt toch uit je handen glipt en overboord valt, levert Steiner de optionele Floating Strap voor de Navigator Pro 7x30.

Speciaal ontwikkeld voor de Navigator Pro

De nuttige Steiner Floating Strap is speciaal ontwikkeld om het gewicht van de Navigator Pro 7x30 te compenseren zodat hij niet direct zinkt als hij te water raakt. Dankzij de felgele, reflecterende uitvoering van de Floating Strap kun je de kijker ook snel terugvinden bij mindere lichtomstandigheden, zoals in de schemering of 's nachts. Uiteraard is de Floating Strap dik gepolsterd voor een hoog draagcomfort en de nylon bevestigingsbanden zijn van superieure kwaliteit.

Specificaties
Merk Steiner
Geschikt voor merk Salora, Steiner
Type verrekijker accessoire Riem
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Steiner Floating Strap for Navigator Pro 7x30 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice