Sony PXW-X70 Pro Camcorder
Sony PXW-X70 Pro Camcorder
2.299,00

Sony PXW-X70 Pro Camcorder

Binnenkort beschikbaar.

Of 76,26 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony PXW-X70 Pro Camcorder

Professionele 4K Ready Camcorder

De Sony PXW-X70 Pro is een professionele maar relatief betaalbare 4K Ready camcorder met een grote 1 inch sensor met 20 miljoen pixels en een hoogwaardige Carl Zeiss-lens.

Door de combinatie van de grote 1 inch Exmor R CMOS beeldsensor met 20 miljoen pixels en het Carl Zeiss Vario Sonnar T* 9.3-111.6/2.8-4.5 objectief is de beeldkwaliteit werkelijk perfect. Omgerekend naar full-frame heeft de lens een zoombereik van 39 - 348mm (16:9) of 36 - 726mm (4:3), waardoor deze camera geschikt is voor elk onderwerp. De grote beeldsensor biedt een hoge gevoeligheid, een prachtige detailscherpte en een kleine scherptediepte. Door dit laatste steekt je onderwerp mooi af tegen de onscherpe achtergrond.

4K Ready

De PXW-X70 Pro kan opnemen in een variëteit aan codecs, zoals de professionele HD XAVC Long GOP codec met 4:2:2 10-bit met 50 MB/s, 35 MB/s of 25 MB/s. De camera is ook nog eens voorbereid op 4K Ultra HD, hij kan daar via de toekomstige firmware upgrade geschikt voor worden gemaakt. Hierdoor ben je (dan) in staat om detailrijke opname te schieten die het best tot hun recht komen op een grote 4K televisie.

Professionele kenmerken

De PXW-X70 Pro heeft slots voor twee SD-geheugenkaartjes, waardoor je meteen een back-up op het tweede kaartje kunt maken, maar automatisch doorgaan met opnemen op het tweede kaartje als het eerste vol is, is ook mogelijk. Handig voor onder meer sportwedstrijden en andere langdurige gebeurtenissen. De ingebouwde microfoon presteert al beter dan de microfoon van een filmende spiegelreflex of systeemcamera, maar je kunt ook een externe microfoon aansluiten. De PXW-X70 heeft zelfs een interface voor twee professionele XLR-microfoons.

Scherp en draadloos

De PXW-X70 Pro beschikt over een elektronische oled-zoeker met 1.44 miljoen beeldpunten en een draaibaar 3.5 inch lcd-scherm met 1.56 miljoen beeldpunten. Hierdoor kun je vanuit elk denkbaar standpunt filmen, zodat je variatie in je opnamen kunt brengen. De ingebouwde WiFi maakt het mogelijk om opnamen draadloos naar je smartphone of tablet over te brengen. Je maakt met de NFC-functie snel verbinding tussen camera en smart device. Je kunt de camera ook besturen vanuit de beschikbare app op je smart device.

Specificaties
Merk Sony
Type videocamera (Semi) Pro videocamera
Breedte 121 mm
Diepte 104 mm
Hoogte 274 mm
Gewicht 900 gram
Opties Beeldstabilisatie
Type accessoireschoen Coldshoe, Hotshoe
Handmatig in te stellen Audio, Belichting, Focus
Video resolutie 4K
Video compressie H.264, MPEG-4 AVC
Maximale framerate UHD/4K 30
Maximale videoresolutie 3840 x 2160 pixels
Maximale bitrate (Mbps) 100
Resolutie (megapixels) 20
Type sensor 1.0"
Optische zoom 12
Digitale zoom 48
Type display Draaibaar display, Touchscreen
Resolutie display (pixels) 1560000
Formaat display (inch) 3.5
Audio opties Aansluiting externe microfoon, Aansluiting hoofdtelefoon
Aantal audio ingangen 2
Productbeoordelingen
1 reviews
“Goede beeldkwaliteit, heel veel functies.”
Beoordeling door Jan Daniel (geplaatst op 20-10-2018)
Prestatie
Design
Kwaliteit
Goede beeldkwaliteit, heel veel functies. Jammer dat er geen standaard 4K inbegrepen bij is.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony PXW-X70 Pro Camcorder of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice