Sony PXW-X160 XAVC Camcorder
Sony PXW-X160 XAVC Camcorder
2.797,00

Sony PXW-X160 XAVC Camcorder

2.797,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony PXW-X160 XAVC Camcorder

Semiprofessionele Full HD camcorder

De Sony PXW-X160 is een semiprofessionele camcorder met drie 1/3" EXMOR CMOS beeldsensors, een geweldige Full HD beeldkwaliteit en een professionele HD zoomlens met 26mm groothoek en 25x zoom. De lens beschikt over instelringen voor afstand, zoom en diafragma.

De drie 1/3" EXMOR CMOS beeldsensors van de PXW-X160 slaan de hoofdkleuren rood, groen en blauw (RGB) apart op. Tezamen met de hoge gevoeligheid en het grote dynamisch bereik levert dit beelden met natuurgetrouwe kleuren en een lage ruiswaarde op. De hoogwaardige, vast aangebouwde Sony G 3.7-92.5/1.6 lens heeft een hoge lichtsterkte en een 25-voudig zoombereik van 26mm groothoek tot 650mm tele (omgerekend naar full-frame), waardoor deze camcorder geschikt is voor elk onderwerp en elke situatie. De kleinste instelafstand is 10mm (macro/groothoek en 80cm (macro/tele), waardoor je heel eenvoudig indrukwekkende close-ups en macro-opnamen kunt maken.

Dual SxS card slots

De PXW-X160 beschikt over twee kaartslots voor snelle SxS-geheugenkaarten, via adapters kun je ook bestaande XQD- en SD-kaartjes gebruiken. Je kunt op de twee kaartjes tegelijk opnemen, zodat je meteen een backup hebt. De camera kan ook automatisch doorgaan op het tweede kaartje als de eerste vol is, heel handig bij lange opnamesessies. Je kunt intuïtief kiezen op welk kaartje een opname wilt opslaan omdat de camera twee startknoppen heeft, eentje voor elke geheugenkaart.

Elektronisch ND-filter

De camera is voorzien van een geavanceerd elektronisch ND-filter dat je via een draaiknop naast de lensvatting traploos in kunt stellen van 1/4 tot 1/128. Door gebruik van een ND-filter kun je met een grotere lensopening filmen, waardoor je het onderwerp tegen een onscherpe achtergrond af kunt laten steken. Het kan tevens overbelichting tijdens bijvoorbeeld wintersport voorkomen.

Zoeker en scherm

De PXW-X160 is uitgerust met een scherpe oled-zoeker met 2.36 miljoen beeldpunten en een natuurlijk beeld met een uitstekend contrast. Het verstelbare 3.5" lcd-scherm met 1.3 miljoen beeldpunten is uitermate handig als je vanuit een laag standpunt filmt. Dit hoogwaardige scherm heeft nauwelijks last van invallend zonlicht.

Specificaties
Merk Sony
Type videocamera (Semi) Pro videocamera
Breedte 192 mm
Diepte 202 mm
Hoogte 412 mm
Gewicht 2700 gram
Type accessoireschoen Coldshoe, Hotshoe
Afstandsbediening Ja
ND filters ingebouwd Ja
Type ingebouwde ND filter(s) 1/16, 1/4, 1/64
Handmatig in te stellen Audio, Belichting, Focus, ISO, ND filters, Witbalans
Video resolutie Full HD
Video compressie AVCHD, XAVC
Maximale videoresolutie 1920 x 1080 pixels
Maximale bitrate (Mbps) 111
Langste sluitertijd (sec) 0.031
Kortste sluitertijd 1/2000 sec
Lens verwijderbaar Nee
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 1.6
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 11
Autofocus Ja
Optische zoom 25
Maximale brandpuntsafstand (mm) 92.5
Minimale brandpuntsafstand (mm) 3.7
Maximale brandpuntsafstand in 35mm (mm) 650
Minimale brandpuntsafstand in 35mm (mm) 26
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Type display Draaibaar display
Resolutie display (pixels) 1560000
Formaat display (inch) 3.5
Audio opties Aansluiting externe microfoon, Aansluiting hoofdtelefoon, Ingebouwde microfoon, Ingebouwde speakers
Aantal audio ingangen 2
Model Accu BP-U30, BP-U60, BP-U90
Geheugenkaart SD Card, SDHC Card, SDXC Card, XQD Card
Productbeoordelingen
1 reviews
“Uitstekende camera, goede lens!”
Beoordeling door Bas (geplaatst op 20-10-2018)
Prestatie
Design
Kwaliteit
Uitstekende camera, goede lens! De XQD media en adapters werken prima in plaats van de SxS media cards. Door de adapter is het aanschaffen van een SxS card niet nodig als het buiten jouw budget valt.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony PXW-X160 XAVC Camcorder of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice