Sony PXW-FS7 4K videocamera + 28-135G
Sony PXW-FS7 4K videocamera + 28-135G
8.998,77

Sony PXW-FS7 4K videocamera + 28-135G

8.998,77

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony PXW-FS7 4K videocamera + 28-135G

Sony PXW-FS7 4K videocamera + 28-135/4.0 G OSS

De Sony PXW-FS7 is een veelzijdige en hoogwaardige camcorder voor ENG en professionele bedrijfsreportages en commercials. Deze professionele camcorder heeft een grote Super35 beeldsensor, een superieure 4K-opnamekwaliteit en een mount voor objectieven met Sony E-vatting. Dit is de versie met de veelzijdige en hoogwaardige 28-135/4.0 FE PZ G OSS.

Een groot voordel van deze camcorder is de mogelijkheid om lenzen met E-vatting op de camera te monteren. Sony en onafhankelijke lensproducenten zoals Zeiss, Tamron en Sigma leveren objectieven met deze vatting. Daarnaast kun je ook lenzen met andere vattingen via een passende adapter op de camera bevestigen.

4K opnamekwaliteit

De camera neemt op in een geweldige 4K-kwaliteit via een Super 35mm EXMOR CMOS-sensor. Deze grote sensor met full pixel read-out levert een mooie bokeh en een perfecte beeldkwaliteit met een 14 stops dynamisch bereik, natuurlijke kleuren en een extreem laag ruisniveau. Je kunt de XAVC codec gebruiken voor 4K en HD en de MPEG-2 codec voor HD. De camera beschikt over 12-bit FS RAW van Sony. Hiermee beschik je over de hoogste kwaliteit om op te nemen in 4K (4096 x 2160p) of Full HD (1920 x 1080p). De camera beschikt over een slow-motion modus met 180fps in 1080x1920, waardoor snelle actie 7.5x wordt vertraagd bij het afspelen op 24fps.

Extreem veelzijdig

De PXW-FS7 is voorzien van een magnesium behuizing, sterker en lichter dan aluminium. De camera is uiterst veelzijdig en flexibel. De SmartGrip met alle belangrijke bedieningsorganen is in het middelpunt van de camera geplaatst, waardoor de camera niet gaat kantelen. Sony levert ook een schoudersteun mee waardoor de camera comfortabel op de schouder geplaatst kan worden. Het lcd-scherm heeft een diagonale maat van 3.5 inch en 1.56 miljoen beeldpunten.

Interfaces en slots

De PXW-FS7 beschikt over twee slots voor kostenbesparende XQD-geheugenkaarten met een lees-schrijfsnelheid van maximaal 600Mbps. Je kunt opnamen tegelijkertijd op de twee kaarten opslaan, zodat je meteen een back-up hebt. Doorgaan op de tweede kaart, als de eerste vol is, kan ook. Het SD-slot is alleen bedoeld voor configuratiedoeleinden. Voor het opslaan van perfect geluid beschikt de camera over twee XLR-aansluitingen voor professionele microfoons.

28-135/4.0 FE PZ G OSS

De 28-135/4.0 FE PZ G OSS is een voor video-opnamen ontworpen lens met een bescheiden gewicht en dito afmetingen, een geweldige beeldkwaliteit en een vaste lichtsterkte overt het gehele zoombereik. Door toepassing van Smooth Motion Optics wordt de kans op focus breathing, focus shift en andere afwijkingen geminimaliseerd. Je kunt de zoom handmatig of elektronisch - vanaf de camera - instellen. Door het naar achter trekken van de scherpstelrting schakel je over van autofocus naar manual. De effectieve Optical Steady Shot tenslotte vermindert de kans op bewegingsonscherpte aanzienlijk.

Specificaties
Merk Sony
Type videocamera (Semi) Pro videocamera
Breedte 192 mm
Diepte 412 mm
Hoogte 202 mm
Gewicht 2kg
Schoudersteun aanwezig Ja
Type accessoireschoen Coldshoe, Hotshoe
ND filters ingebouwd Ja
Type ingebouwde ND filter(s) 1/16, 1/4, 1/64
Handmatig in te stellen Audio, Belichting, Focus, ISO, ND filters, Witbalans
Video resolutie 4K, Full HD, HD
Video compressie XAVC-L
Maximale framerate UHD/4K 30
Maximale videoresolutie 3840 x 2160 pixels
Maximale bitrate (Mbps) 600
Maximale chroma subsampling 4:2:2
Maximaal ingangssignaal (bit) 12
Langste sluitertijd (sec) 0.33
Lens verwijderbaar Ja
Inclusief lens Ja
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 4
Maximale brandpuntsafstand (mm) 28
Minimale brandpuntsafstand (mm) 135
Filtermaat (mm) 95
Type display Draaibaar display, Touchscreen
Audio opties Aansluiting externe microfoon, Aansluiting hoofdtelefoon
Aantal audio ingangen 2
UHS type UHS-I
Aantal geheugenslots 3
Geheugenkaart SDHC Card, SDXC Card
Productbeoordelingen
1 reviews
“Perfecte camera! ”
Beoordeling door Tristan (geplaatst op 20-10-2018)
Prestatie
Design
Kwaliteit
Perfecte camera! De videokwaliteit is geweldig. Ik gebruik een metabones adapter om Canon lenzne te gebruiken, ook dit werkt perfect. De autofocus en diafragma blijven daardoor handmatig te bedienen. Het mooiste is nog dat de camera zo uit de doos zo goed als klaar voor gebruik is.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony PXW-FS7 4K videocamera + 28-135G of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice