Sony LCS-EBGB Leren Body Case voor A6500
Sony LCS-EBGB Leren Body Case voor A6500
79,95

Sony LCS-EBGB Leren Body Case voor A6500

79,95

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony LCS-EBGB Leren Body Case voor A6500

Sony LCS-EBGB Leren Body Case voor A6500

Een body case is een ideaal hulpmiddel om een camera extra bescherming te geven zonder de nadelen van een conventionele combi- of paraattas. Als je snel een opname wilt maken wordt je niet opgehouden omdat je eerst een tas moet openen. Alle knoppen en bedieningstoetsen blijven bereikbaar. Een mooi voorbeeld is de LCS-EBGB voor de Sony A6500.

Hoogwaardige bescherming

De body case sluit perfect aan op de body van de A6500, logisch, want hij werd speciaal voor deze camera ontworpen en Sony gebruikt een hoogwaardige soort leer en dito afwerking. De case beschermt jouw kostbare camera tegen stoten en krassen en bij een val is de schade aan je camera hoogstwaarschijnlijk een stuk minder groot. Een duidelijk voordeel is ook dat de camera beter in de hand ligt en dat je meer grip hebt.

Onbeperkte toegang

Als de LCS-EBGB gemonteerd is kun je jouw camera onbeperkt blijven gebruiken. Je blijft bijvoorbeeld toegang houden tot de accu en de geheugenkaart en je kunt het scherm nog steeds uitklappen. Ook de draadloze functionaliteit - WiFi en NFC - wordt niet nadelig beïnvloed door deze degelijke case.

Specificaties
Merk Sony
Type tas Paraattas
Schouderriem Ja
Wieltjes inbegrepen Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony LCS-EBGB Leren Body Case voor A6500 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice