Sony FDA-EP17 Eyepiece voor A6500
Sony FDA-EP17 Eyepiece voor A6500
14,00

Sony FDA-EP17 Eyepiece voor A6500

14,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony FDA-EP17 Eyepiece voor A6500

Sony Eyepiece FDA-EP17 voor A6500

Details zijn vaak heel belangrijk en dat geldt zeker in de fotografie. We hebben het nu niet over pixels maar over de kleine dingen die het fotograferen zoveel plezieriger kunnen maken. Zoals een oogschelp waardoor je geen last meer van invallend zonlicht hebt zodat je het beeld in de zoeker beter ziet. Sony heeft de FDA-EP17 ontworpen voor de elektronische zoeker van de A6500, het vlaggenschip van de Sony APS-C systeemcamera's.

Comfortabel

Sony heeft de van siliconenrubber gemaakte EP17 geheel nieuw ontworpen. Ten opzichte van de voorgaande modellen is het gebruik veel comfortabeler en er is veel minder kans dat je de oogschelp van de camera stoot. De EP17 is heel waardevol bij licht van achter en de zijkant. Normaliter kan dit licht reflecteren in de zoeker waardoor je een minder contrastrijk zoekerbeeld zult hebben. Door de oogschelp wordt strooilicht effectief geëlimineerd waardoor je een veel mooier zoekerbeeld hebt. In de praktijk zal de fotograaf (m/v) ook minder snel vermoeid raken tijdens het fotograferen in zonnige omstandigheden.

Specificaties
Merk Sony
Viewfinder accessoire Oogschelp
Type subcategorie Camera
Geschikt voor Camera
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony FDA-EP17 Eyepiece voor A6500 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice