Sony CFast 530MB/s - 128GB
Sony CFast 530MB/s - 128GB

Normale prijs: 298,28

Special Price 240,74

Sony CFast 530MB/s - 128GB

Normale prijs: 298,28

Special Price 240,74

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony CFast 530MB/s - 128GB

Razendsnelle schrijfsnelheden

Professionele fotografen zijn op zoek naar een hogere snelheid om continue burstopnamen te maken van grootformaat beelden zoals RAW. Dankzij de schrijfsnelheid tot 510MB/s gaat het wegschrijven van dit soort bestanden zeer snel. Naast de snelle schrijfsnelheid ondersteunen de CFast-kaarten VPG130. Dit garandeert een betrouwbare opslag van 4K-beelden met een hoge bitsnelheid. Dankzij VPG130 is een minimale constante schrijfsnelheid van 130MB/s mogelijk. Dit is ideaal zijn voor stabiele opslag van professionele 4K-video's zoals in de Cinema RAW Light-modus.

Efficiënte workflow

Het soepel verwerken van data is essentieel voor professionele fotografen en videografen die in veeleisende omgevingen werken. Dankzij de hoge leessnelheid van 530MB/s wordt de tijd om RAW-bestanden, grootformaat 4K-videobeelden en hi-res videobeelden naar de pc over te zetten aanzienlijk vermindert.

Ontworpen voor kracht en betrouwbaarheid

De CFast-kaarten hebben verschillende val-, trillings-, schok- en stevigheidstests ondergaan. Deze testen garanderen dat de geheugenkaarten perfect inzetbaar zijn voor fotografie op lastige locaties. Ze werken betrouwbaar over een breed temperatuurbereik en zijn zeer goed bestand tegen statische elektriciteit. Dankzij een robuuste behuizing en Sony File Rescue-software om per ongeluk gewiste foto's te herstellen, kunnen professionals vol vertrouwen opnamen maken in de zwaarste omstandigheden.

Specificaties
Merk Sony
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony CFast 530MB/s - 128GB of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice