Sony AKA-MCP1 Hard Lens Protector X3000
Sony AKA-MCP1 Hard Lens Protector X3000
33,88

Sony AKA-MCP1 Hard Lens Protector X3000

33,88

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony AKA-MCP1 Hard Lens Protector X3000

Sony AKA-MCP1 Hard Lens Protector

Met de AKA-MCP1 Hard Lens Protector maak je jouw trouwe Sony X3000 actie camera nog minder kwetsbaar. Hij beschermt je lens tegen vuil en krassen en verbetert de beeldkwaliteit. Door de high-tech coating krijgen water en vuil nauwelijks de kans om aan de frontlens te blijven plakken.

Lensbeschermer

Een actie camera heeft heel wat te verduren. Op momenten en plaatsen waar een smartphone of een normale foto of videocamera het loodje legt gaat een action cam gewoon door met het vastleggen van om het even welke actie. Of het nu onder of boven water is, gemonteerd op een ski, een helm of aan eens drone, een action cam doet zonder protesteren wat hij moet doen: het maken van onvergetelijke beelden van snelle en vaak gevaarlijke momenten. In de praktijk krijgt een action cam ook de nodige spetters te verduren. Sony biedt een beschermend accessoire in de vorm van de MCP1 lensbeschermer.

Hoogwaardige coating

De AKA-MCP1 is een lensbeschermer met een aantal nuttige functies. Zo beschermt hij je lens tegen stoten, krassen en vuil. Waterdruppels hebben geen grip op het lensoppervlak omdat de AR-coating water en afstotende eigenschappen heeft. Is er toch wat vuil achtergebleven, dan veeg je het er heel gemakkelijk af. De coating verhindert ook reflecties en schitteringen waardoor de beeldkwaliteit nog beter wordt.

Specificaties
Merk Sony
Soort Accessoire
Type accessoire Lens accessoires
Lengte 19 mm
Breedte 48 mm
Hoogte 39 mm
Gewicht 22 gram
Geschikt voor merk Sony
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony AKA-MCP1 Hard Lens Protector X3000 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice