Sony A9 III - PRE ORDER
Sony A9 III - PRE ORDER
100,00

Sony A9 III - PRE ORDER

PRE ORDER
100,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 33,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Pre-order product

LET OP! Dit is een pre-order. Zodra de Sony A9 III bij ons binnenkomt, lopen wij als eerste de pre-order lijst af. De verkoopprijs van de A9 III is €6999. Je betaalt nu €100, het resterende bedrag van €6899 reken je af zodra de camera bij ons voorradig is. De verwachte leverdatum is eind januari 2024.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony A9 III - PRE ORDER

De Sony A9 III is een opmerkelijke vooruitgang in de wereld van camera's, specifiek gericht op de behoeften van sport- en natuurfotografen. Met zijn innovatieve Exmor RS beeldsensor, geavanceerde AI- verwerkingseenheid en ultrasnelle sluiterprestaties stelt deze camera gebruikers in staat om zelfs de meest vluchtige momenten vast te leggen met ongekende precisie. Met nul zoeker-blackout, een indrukwekkende continu-opnamesnelheid van 120 frames per seconde en de mogelijkheid om flitssynchronisatie te bereiken bij hoge sluitertijden, biedt de Alpha 9 III een ongeëvenaarde opname- ervaring die professionals in staat stelt om met vertrouwen te fotograferen, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Full-frame global sensor

Betreed een nieuw tijdperk van fotografie met de Alpha 9 III, voorzien van een nieuw ontwikkelde Exmor RS™- beeldsensor, 's werelds eerste full-frame gestapelde 24,6 MP CMOS- sensor met een Global Shutter. Geen vervorming meer in snel bewegende scènes. Deze geavanceerde technologie garandeert perfecte opnames, zelfs in video. Maak hoogwaardige 4K 120fps video's zonder crop, waardoor precieze hoekvoorbeelden mogelijk zijn. Met 6K oversampling levert het uitzonderlijke 4K-beeldkwaliteit.

Leg alle vluchtige momenten vast

Blackout-vrije continu- opnamen tot wel 120 fps, zorgen ervoor dat er geen gemiste opnames meer zijn. Dankzij de AI- verwerkingseenheid wordt elk onderwerp herkend en met verbluffende precisie vastgelegd. Bovendien stelt de nieuwe vooropnamefunctie en de burst-continu-opnamemodus je in staat om ofwel de framesnelheid te versnellen of de actie vast te leggen voordat je de ontspanknop indrukt, terwijl je toch de mogelijkheid behoudt om in RAW te fotograferen

Snelste en meest nauwkeurige Autofocus tot nu toe

Naast de uitzonderlijke op AI gebaseerde AF van Sony, detecteert deze camera nu de ogen van onderwerpen vanaf een afstand, wat extra tools biedt aan professionals om compromisloos scherpe opnames te maken. Bovendien is het gekoppeld aan een EVF met 9,44 miljoen dots en snelle verversingssnelheden, waardoor uw onderwerpen altijd scherp blijven, ongeacht hoe dynamisch de scène is. Ervaar scherpere, helderdere focus die verder gaat dan jouw verwachtingen.

Bliksemsnelle Opnames

Voor het eerst kun je een duizelingwekkende sluiter snelheid ervaren van 1/80.000 seconde, waardoor je momenten kunt bevriezen die jouw oog niet kon waarnemen. Bovendien is de flitssynchronisatiesnelheid verbeterd om elke gewenste sluitertijd te evenaren. Ontketen jouw creativiteit in portretfotografie, zelfs bij daglicht

Het Ultieme Professionele Gereedschap

De Sony A9 III is zorgvuldig ontworpen met professionals in gedachten, met de nadruk op zowel comfort als uitvoeringssnelheid. Deze camera biedt een robuust en duurzaam ontwerp van de behuizing, voorzien van een nieuwe grip voor verbeterde hanteerbaarheid. Met een 4- assig multihoekig scherm, nieuwe aanpasbare knoppen en verbeterde connectiviteit, is het ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele fotografen.

Wat is een global sensor?

Een global sensor of global shutter sensor is een beeldsensor die in staat is om alle pixels op het oppervlak van de sensor gelijktijdig bloot te stellen en vast te leggen. Dit betekent dat alle pixels op de sensor op hetzelfde moment de lichtinformatie vastleggen, dit in tegenstelling tot een "rolling shutter" sensor waarbij de pixels in sequentie worden belicht. Bij een rolling shutter-sensor wordt de scène van boven naar beneden of van links naar rechts gescand, terwijl bij een global sensor alle pixels tegelijkertijd de belichting ontvangen en vastleggen.

Het belangrijkste kenmerk van een global shutter sensor is dat deze ideaal is voor het vastleggen van snel bewegende objecten en het minimaliseren van vervormingen in situaties waarbij snelle bewegingen plaatsvinden. Bij camera's met rolling shutter-sensoren kan het voorkomen dat objecten die zich snel verplaatsen vervormd lijken te zijn, doordat ze in de loop van de tijd op verschillende posities worden vastgelegd. Global shutter sensoren voorkomen dit probleem door alle informatie tegelijk vast te leggen.

Voordelen van global sensors zijn onder andere:

 • Minder vervorming bij snelle bewegingen: Rolling shutter-sensoren kunnen vervormingen veroorzaken bij snel bewegende onderwerpen, terwijl global sensors de bewegingen nauwkeuriger vastleggen.
 • Verbeterde prestaties bij weinig licht: Global sensors zijn vaak beter in staat om in omstandigheden met weinig licht details vast te leggen omdat ze alle lichtinformatie tegelijk kunnen verzamelen.
 • Geschikt voor flitsfotografie: Global sensors zijn ook gunstig voor flitsfotografie, omdat ze de flits gelijktijdig met alle pixels kunnen synchroniseren, wat resulteert in een gelijkmatige belichting van het onderwerp.
 • Geschikt voor video: Bij video-opnamen kunnen global sensors minder "jelly effect" vertonen, dat wil zeggen minder vervormingen bij snelle camerabewegingen.

Kenmerken van de Sony Alpha A9 III

 • Fullframe stacked 24.6 megapixel CMOS sensor
 • Tot 120fps continu blackout-vrije opname met AF/AE
 • Pre-Capture-functie en knop voor snelheidsboost
 • 8-stops 5-assige in-body beeldstabilisatie
 • Flitssynchronisatie tot 1/80000s (1/16000s tijdens continu opname)
 • 4K 120fps 10-bits video; S-Log3 en S-Cinetone
 • 759-punts fasedetectie-AF met tracking
 • EVF met 9.44 miljoen pixels en een refresh rate van 240Hz
 • Verbeterd ergonomisch grip ontwerp
 • 3.2 inch 4-assig touchscreen met 2.1 miljoen pixels
 • Dubbele CFexpress Type A en SD-geheugenkaartsleuven
 • Wifi-, bluetooth- en ethernet-connectiviteit
Specificaties
Merk Sony
Type camera Systeemcamera
Type sensor Full Frame
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony A9 III - PRE ORDER of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice