Sony 300mm f/2.8 G SSM II
Sony 300mm f/2.8 G SSM II
7.299,00

Sony 300mm f/2.8 G SSM II

7.299,00

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony 300mm f/2.8 G SSM II

Sony 300mm F2.8 G SSM II - A full-frame

De Sony 300mm F2.8 G SSM (IF) ED II is een telelens met A-bevestiging, welke zeer geschikt is voor onder andere wildlife- en sportfotografie. De slanke, lichte lens van 300 mm maakt het mogelijk om helemaal in te zoomen op uw onderwerp, zelfs vanaf een grote afstand.

De scherpstelling is vloeiend, snel en automatisch, waardoor u iedere actie kunt vastleggen. De interne scherpstelling garandeert dat de afstand tussen de voorkant van de lens en uw onderwerp gelijk blijft. Bovendien is de behuizing gemaakt van lichtgewicht magnesium, waardoor de lens niet onnodig zwaar wordt en comfortabel blijft om te dragen. De lens bestaat uit 13 elementen in 12 groepen en is geschikt voor de Sony Alpha modellen.

Super Sonic wave Motor

De Sony 300mm F2.8 G II is voorzien van het Super Sonic wave Motor autofocus systeem. Hierdoor is de autofocus zeer accuraat en tot wel vier keer sneller dan het autofocus systeem in eerdere lenzen. Mede hierdoor is de snelle responstijd mogelijk, waardoor u bewegende objecten moeiteloos vastlegt. Indien gewenst kunt u kiezen voor een manuele focus door gebruik te maken van de Manual focusring op de lens.

Nano AR Coating

De nanocoating op de lens is antireflecterend, wat er voor zorgt dat gemaakte afbeeldingen duidelijk en scherp worden, zonder schitteringen veroorzaakt door interne reflecties.

ED-glas

De drie Extra low Dispersion elementen corrigeren chromatische aberraties. Hierdoor krijgt u zeer scherpe foto's, ongeacht of u nu close-ups maakt of uw objecten op grote afstand vastlegt.

Uitstekende beeldkwaliteit

Het ontwerp met hoog contrast zorgt ervoor dat de lens het steeds maar stijgende aantal pixels van digital image sesnoren bij kan houden. Eén van de kenmerken van de lens is bovendien de schitterende achtergrond onscherpte, welke mogelijk is door de optimaliseringen die sferische aberratie voorkomen.

Beschermd tegen vuil en vocht

De behuizing is ontworpen voor buitenactiviteiten. De degelijke, beschermende vormgeving zorgt er dan ook voor dat de Sony 300mm F2.8 G SSM (IF) ED II uitstekend beschermd is tegen vuil en vocht.


Kenmerken van de Sony 300mm F2.8 G SSM II
  • Super Sonic wave Motor (SSM)
  • Nano AR Coating
  • ED-glas
  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • Beschermd tegen vuil en vocht
Specificaties
Merk Sony
Lensmount Sony Reflex (A-mount)
Weersbestendig Spatwaterdicht, Stofdicht
Schroefdraad aanwezig Nee
Diameter/doorsnede 122 mm
Lengte 243 mm
Gewicht 2300 gram
Type lens Lichtsterk, Tele
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 300
Maximale brandpuntsafstand (mm) 300
Lenselementen 13
Lensgroepen 12
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.8
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Minimaal diafragma (f/) 32
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.18
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 200
Geschikt voor type sensor APS-C & Full Frame
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony 300mm f/2.8 G SSM II of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice