Smart Mike Pro White
Smart Mike Pro White
149,00

Smart Mike Pro White

149,00

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Smart Mike Pro White

Smart Mike Pro draadloze audio recorder

Ben jij een fanatieke filmmaker, vlogger of YouTuber? Dan stellen we je graag voor aan je nieuwe partner: Smart Mike Pro! Deze kleine vlog gadget past in je broekzak en biedt samen met de bijbehorende smartphone app superhandige mogelijkheden op het gebied van audio en video. Een partner om overal mee naartoe te nemen dus! Geniet tijdens je nieuwe video’s van een hoogwaardige en heldere stereo-geluidskwaliteit, waarbij Multi Level Noise Cancellation is toegepast. Jouw publiek hoort dus alleen nog datgene dat echt belangrijk is. Je kunt de Smart Mike Pro microfoon via Bluetooth verbinden met je smartphone, maar ook in zijn eentje helpt hij je om jouw audio opnamen naar een hoger niveau te tillen. Deze draadloze audio recorder is verkrijgbaar in zwart en in wit.

De perfecte partner voor filmmakers, vloggers en YouTubers

Met Smart Mike Pro kun je alle kanten op, letterlijk! Ook terwijl je filmt. Omdat deze microfoon helemaal zelf kan opnemen, kun je oneindig ver weglopen in je video terwijl de audiokwaliteit niet verandert. Wanneer je weer terug bent bij je telefoon, verbind je de microfoon met de Smart Mike App, waar je het geluid vervolgens kunt synchroniseren met het opgenomen beeld. De Smart Mike Pro blijft met je telefoon verbonden tot een afstand van 20 meter. Daarbuiten zal hij zelfstandig verder gaan met het opnemen van de audio. Ook wanneer je de Smart Mike tijdens het opnemen niet koppelt aan je smartphone, is hij in staat om audio op te nemen. Deze audio kun je achteraf overzetten naar de app, waar je deze alsnog kunt synchroniseren met je videobeelden.

Smart Mike App

Naast het synchroniseren en afspelen van je beelden, kun je vanuit de Smart Mike App ook direct filmen. Het audio- en video spoor wordt dan automatisch gemixt voor een vloeiende synchronisatie. Uiteraard heb je dan nog steeds zelf de mogelijkheid om de synchronisatie wat aan te passen.De laatste handige feature is de remote functie. Als de Smart Mike verbonden is met je telefoon, kun je zowel je audio- als video opnamen in de app starten en stoppen met slechts één druk op de knop van de voice recorder. Zo kun je bijvoorbeeld vast klaar gaan staan op de juiste plek voordat je begint met filmen. Dat scheelt natuurlijk weer in de nabewerking!

Meerdere voice recorders tegelijk

Ben je niet de enige ster in je vlog? Geen probleem! Je kunt tot 7 Smart Mikes tegelijk aansluiten, zodat iedereen goed te horen is. In de app wordt elke microfoon die je aansluit zichtbaar. Door middel van een slider kies je per microfoon het geluidsniveau, waardoor je zelf kunt aangeven bij wie de hoofdfocus ligt.

Specificaties
Merk Smart Mike
Type audio accessoire Zender/Ontvanger
Microfoon opname Stereo
Draadloos Ja
Hoogte 43 mm
Breedte 26 mm
Gewicht 12 gram
Stroomvoorziening Accu
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Smart Mike Pro White of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice