Sirui Video Head VA-5
Sirui Video Head VA-5
129,00

Sirui Video Head VA-5

129,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 43,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sirui Video Head VA-5

Deze kop maakt gebruik van een vloeiend systeem om soepele pannen en kantelingen te produceren voor DSLR's en compacte videocamera's met een gewicht tot 3 kg. Het beschikt over onafhankelijke pan- en tilt-vergrendelingen en maakt gebruik van een intern veerondersteund contragewichtmechanisme voor soepelere kantelbewegingen met zwaardere camera's.

TY-70A Quick Release

Een TY-70A snelkoppelingsplaat wordt meegeleverd om jouw camera te helpen balanceren door het vooruit/achteruit verstellen van de camera op het hoofd. Een dubbel veiligheidsvergrendelingssysteem voorkomt dat de plaat en uw camera van de kop vallen wanneer het primaire vergrendelingsmechanisme wordt losgemaakt. Om de plaat los te maken, druk je simpelweg op de secundaire ontgrendelingsknop.

Waterpas

Om je te helpen bij het horizontaal uitlijnen van jouw opnamen, heeft de kop twee waterpassen: één op de basis van de kop om het statief uit te lijnen en één op de bovenkant van de kop om de camera uit te lijnen. Er wordt één handvat meegeleverd.

Specificaties
Merk Sirui
Maximaal draagvermogen (kg) 3
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.6
Type statiefkop 2-weg kop
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Gradenschaal, Instelbare frictie, Quick release, Waterpas kop
Statiefaansluiting 3/8"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Model snelkoppelingsplaat TY-70A
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sirui Video Head VA-5 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice