Sevenoak Carbon Gimbal Swing Panoramakop SK-GH02
Sevenoak Carbon Gimbal Swing Panoramakop SK-GH02
229,00

Sevenoak Carbon Gimbal Swing Panoramakop SK-GH02

229,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 76,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sevenoak Carbon Gimbal Swing Panoramakop SK-GH02

Sevenoak Carbon Gimbal Swing Panoramakop SK-GH02

De Sevenoak Cabon Gimbal Swing Panoramakop SK-GH02 is gemaakt van carbon en kan daardoor belast worden tot wel 10 kilo! De 2-weg panoramakop is de ideale oplossing wanneer u uw spottingscope of camera met cameralens op statief op een vrije manier wilt bewegen. De gimbal swing panoramakop biedt plaats aan lenzen met een lengte tot 600 mm. Deze is dus ook geschikt voor grote spotting scopes, verrekijkers en telelenzen. De panoramakop is gemakkelijk te bedienen en zeer nauwkeurig in te stellen door middel van de maatverdelingen.

Deze Cabon Gimbal Swing stelt u in staat om een Panorama beeld te creëren door meerdere foto’s te schieten tijdens het draaien van de camera (in alle richtingen) waarbij de positie van de camera altijd gelijk blijft en daardoor sluiten de foto’s perfect op elkaar aan.

De panoramakop is voorzien van een quick release plate met een naar voren en achteren verstelbare montageslede. Hierop kunnen allerlei soorten camera's, verrekijkers of telelenzen gemonteerd worden door middel van de 1/4" schroefdraad. De quick release plate is eenvoudig van de panoramakop te halen. De Carbon gimbal swing panoramakop kan op alle statieven gemonteerd worden met een 3/8" male schroefdraad. De afmetingen zijn: 23.6 x 8.9 x 25.1 cm (l x b x h).

Specificaties
Merk Sevenoak
Maximaal draagvermogen (kg) 10
Draagvermogen (kg) 10
Eigen gewicht statiefkop (kg) 1.27
Type statief Statiefkop
Type statiefkop Gimbalhoofd
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sevenoak Carbon Gimbal Swing Panoramakop SK-GH02 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice