Sennheiser MKE 2 Elements
Sennheiser MKE 2 Elements
130,50

Sennheiser MKE 2 Elements

130,50

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sennheiser MKE 2 Elements

Met de Sennheiser MKE 2 Elements voegt u de ontbrekende schakel toe. – U wilt voor die mooie video ook een verbluffende audio? De MKE 2 elements Action Mic voor GoPro® HERO4-camera’s maakt het verschil. Bent u er klaar voor? Hij ook! Ongeacht wat de plannen zijn: mountainbiken, wintersport, die reuzengolven bedwingen... De MKE 2 elements Action Mic geeft u die extra dimensie. U deelt uw ervaring nu niet enkel met prachtige beelden maar ook met een opmerkelijk geluid.

Audio upgrade voor uw GoPro

Mountainbiken, surfen, snowboarden... GoPro-camera’s zijn geknipt voor het maken van spectaculaire video’s met een verbluffende beeldkwaliteit. Met de MKE 2 elements Action Mic hebt u nu een solide oplossing in handen om de spanning van het moment ook in een ongelofelijk geluid te vatten. De uitstekende Sennheiser-technologie is nu klaar voor de meest extreme situaties die een microfoon aankan. De MKE 2 elements Action Mic helpt u het hele verhaal te vertellen. Inpluggen en... Actie!

Kwaliteit

Om een publiek echt in vervoering te brengen biedt een schitterende klank net dat ietsje meer. GoPro-opnames zijn op zichzelf al bijzonder levensecht en nu kunt u de beelden ook een geluidsupgrade meegeven. De MKE 2 elements Action Mic voegt net datgene toe wat eerder altijd ontbrak om een echt professionele en blijvende indruk te maken: een schitterende klank, van legendarische Sennheiser-kwaliteit. Dit is de upgrade waar u al zo lang naar uitkeek.

Voeg een spectaculaire nieuwe dimensie toe

Bekijk een video met het geluid uitgezet en je beseft dat precies de sound de sensatie vervolledigt: de ademhaling van de sporter, het gebulder van de branding, het geknars van de fietsbanden... De MKE 2 elements Action Mic registreert het allemaal. Duidelijk, scherp, afgelijnd. U brengt emotie en sfeer over, veeleer dan louter beelden.

Veelzijdigheid

Er zijn van die ervaringen en plaatsen, ver van de platgetreden paden, waarvan de beelden zonder het bijbehorende geluid niet langerdezelfde sensatie en fascinatie bieden. Met de MKE 2 elements Action Mic kunt u die nu gerust op uw GoPro-bucketlist zetten. Opnames onderweg en op het terrein die een uitstekend geluid vereisen worden met deze vernuftige micro immers een haalbare kaart.

Waterdichtheid

Water is geen probleem. Tot 1m druk geeft de MKE 2 elements Action Mic geen krimp. En hoewel opnames onder water niet mogelijk zijn is hij klaar voor de strijd zodra hij weer aan de oppervlakte komt. Maak u dus maar geen zorgen om die MKE 2 elements Action Mic. U kunt overal, waar uw GoPro ook gaat, meenemen.

Bruikbaarheid
Gewoon de MKE 2 elements Action Mic verbinden met het aangepaste BacPac-achterklepje van Sennheiser voor uw GoPro en u bent er klaar voor. Ook voor uw GoPro-video’s ligt de superieure geluidskwaliteit van Sennheiser nu binnen handbereik. Omdat de MKE 2 elements Action Mic naadloos aansluit op de oorspronkelijke behuizing van de GoPro hebt u hiermee een volledige, waterdichte oplossing in handen. Zelf kunt u gefocust blijven op de actie. En laat uw publiek ze meebeleven vanaf de eerste rij.
Specificaties
Merk Sennheiser
Type audio accessoire Microfoonmodule
Microfoon opname Mono
Opnamepatroon Omnidirectioneel
Draadloos Nee
Hoogte 125 mm
Breedte 70 mm
Diepte 60 mm
Gewicht 45 gram
Aantal audio uitgangen 1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sennheiser MKE 2 Elements of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice