Sennheiser ew 112P G4-A
Sennheiser ew 112P G4-A
649,00

Sennheiser ew 112P G4-A

649,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 216,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 14,44 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sennheiser ew 112P G4-A

Het Sennheiser EW 112P G4 draadloze lavalier-microfoonsysteem voor cameramontage biedt de bewezen combinatie van betrouwbaarheid, flexibele bediening en geluid van uitzendkwaliteit die de EW-serie tot een industriestandaard heeft gemaakt voor videografen, journalisten en makers van inhoud over de hele wereld.

De EW 112P G4 geeft je de tools om je aan te passen en de draadloze uitdagingen aan te gaan die onvermijdelijk op de set ontstaan. De frequentiescanfunctie zoekt automatisch naar de zuiverste frequentie op uw locatie, terwijl de instelbare ingangsgevoeligheid op de zender geschikt is voor microfoonniveaus variërend van dreunende stemmen tot zachte spraak en zelfs audio op lijnniveau.

Het systeem omvat de verbeterde ME 2-II omnidirectionele lavalier-microfoon, een bodypack-zender en een camera-ontvanger. Het kan worden aangesloten op een camcorder of een DSLR/spiegelloze camera om helder klinkende spraak of dialoog vast te leggen voor projecten variërend van documentaires tot trouwvideo's, bedrijfsspots en handsfree interviews.

De EW 112P G4 is compatibel met eerdere systemen, waardoor je G4/G3/G2/G1-ontvangers of bodypack-, handheld- en plug-on-zenders kunt mixen en matchen. Het is ook compatibel met EW 500-systemen.

Gebouwd voor betrouwbare prestaties in het veld

De EW 112P G4 heeft een robuust, volledig metalen chassis dat zeer geschikt is voor langdurig gebruik op locatie. De lichtgewicht en compacte bodypack-zender is gemakkelijk te verbergen. De afgeronde randen voelen zacht aan, waardoor het comfortabel is om te dragen voor het talent. Een vergrendelbare connector zorgt ervoor dat je lavabo niet losraakt op een kritiek moment, terwijl je met een handige schakelaar je microfoon kunt dempen.

Met behulp van de meegeleverde shoemount-adapter kan de compacte ontvanger eenvoudig op jouw camera worden gemonteerd zonder veel gewicht toe te voegen. Met de meegeleverde kabels kun je de ontvanger aansluiten op de 3,5 mm- of XLR-audio-ingang van elke DSLR/mirrorless, camcorder of opnameapparaat.

Zowel de zender als de ontvanger zijn voorzien van LED-displays die de ontvangstkwaliteit, de batterijstatus en het audioniveau weergeven. Om u snel op weg te helpen, synchroniseren ze via de infraroodinterface met een simpele druk op de knop.

Bewezen geluid van uitzendkwaliteit

De EW 112P G4 wordt geleverd met de populaire ME 2-II omnidirectionele lavaliermicrofoon, die een natuurlijk geluid levert dat is geoptimaliseerd voor spraakverstaanbaarheid. Het omnidirectionele polair patroon zorgt ervoor dat het geluid consistent blijft, zelfs wanneer het hoofd van de luidspreker zich van de microfoon af beweegt.

Om optimaal te profiteren van het dynamische bereik van de ME 2-II, maakt het systeem gebruik van de gepatenteerde HDX-comandertechnologie, waardoor uw geluid behouden blijft zonder ongewenste ruis toe te voegen tijdens de transmissie, en audio wordt geleverd met opmerkelijke nauwkeurigheid en kwaliteit.

Kenmerken

 • Bestaande uit SK 100 G4 bodypack-zender, EK 100 G4-pocket ontvanger en ME 2-II omnidirectionele lavaliermicrofoon
 • Frequentiebereik: A-Band (516 - 558 MHz)
 • Directionele karakteristiek: omnidirectioneel
 • 42 MHz schakel bandbreedte
 • 20 kanaalbanken met elk maximaal 12 presets
 • Tot maximaal 20 compatibele kanalen
 • Audio transmissiebereik: 25 - 18.000 Hz
 • Frequentieoverdracht via infraroodinterface
 • Bodypack-zender en pocket-ontvanger met oplaadcontact voor optionele BA 2015 (NiMH) oplaadbare batterij (niet inbegrepen)
 • Pilot tone
 • Autotune voor het vinden van vrije frequenties
 • Audio Gain omvat 60 dB
 • 4-cijferige batterij-indicator op de zender en ontvanger
 • HDX compander
 • LCD-display met NF-niveau en kanaalweergave
 • 30 mW zendvermogen
 • Inclusief CL100-kabel, CL 1-kabel en CA 2 -blits-schoen adapter
Specificaties
Merk Sennheiser
Type microfoon Lavalier
Microfoon opname Mono
Opnamepatroon Omnidirectioneel
Draadloos Ja
Aansluitingen 3.5mm Koptelefoon, 3.5mm Microfoon
Hoogte 82 mm
Breedte 64 mm
Diepte 24 mm
Gewicht 100 gram
Stroomvoorziening Batterij
Model Accu AA batterijen
Aantal audio ingangen 1
Aantal audio uitgangen 1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sennheiser ew 112P G4-A of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice