Sennheiser EK 100 G3 GB
Sennheiser EK 100 G3 GB
449,00

Sennheiser EK 100 G3 GB

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sennheiser EK 100 G3 GB

Sennheiser EK 100 G3 GB

Veelzijdige mobiele ontvanger met adaptieve diversiteit voor een constant uitstekende ontvangst. Klembevestiging voor een stevige bevestiging op de beugel van de camera. Optionele adapter waarmee stroomtoevoer via de camera mogelijk is.

Draagbare componenten werken altijd het gemakkelijkst als u er niet aan hoeft te denken. Dit was de basis waarop de EK 100 G3 werd ontwikkeld. De adaptieve diversiteitstechnologie biedt te allen tijde een uitstekende ontvangst. Deze ontvanger is ontworpen om veilig op de schoen van een camera te worden bevestigd met behulp van een klemhouder. De EK 100 G3 kan ook met een simpele druk op de knop worden gesynchroniseerd met een G3-zender. 

Specificaties
Merk Sennheiser
Type audio accessoire Zender/Ontvanger
Gewicht 160 gram
Stroomvoorziening Batterij
Model Accu AA batterijen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sennheiser EK 100 G3 GB of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.