Sennheiser Apogee HandMic Digital (Apple)
Sennheiser Apogee HandMic Digital (Apple)
209,00

Sennheiser Apogee HandMic Digital (Apple)

209,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sennheiser Apogee HandMic Digital (Apple)

Sennheiser Apogee HandMic Digital (Apple)

Een robuuste, dynamische handmicrofoon met een geheel metalen behuizing, voorzien van een interne signaalconverter van topkwaliteit en praktische bediening: HANDMIC DIGITAL is de perfecte partner voor briljante interviews en ad hoc muziekopnames met iOS-apparaten.

Het produceren van audio-opnames in uitzendkwaliteit met een iOS-apparaat kan nu in een handomdraai – met HANDMIC DIGITAL.

Deze mic werd ontwikkeld door Sennheiser en Apogee, marktleider voor digitale audio-technologie, en is een bijzonder effectieve combinatie van een hoogwaardige microfooncapsule en een systeem voor verfijnde signaalconversie met een stevige, geheel metalen behuizing.

Een totaalpakket met apps die garant staan voor een intuïtieve bediening een naadloze workflow.

Kwaliteitsgeluid waar je ook gaat

Met de HANDMIC DIGITAL handmicrofoon kun je altijd dichtbij de audiobron zijn. En dankzij zijn immuniteit tegen wind en de geweldige onderdrukking van zijgeluid, concentreer jij je onbezorgd op je video of interview, terwijl je eersteklas audio- of audio/video-opnames genereert de gemakkelijk kunnen worden gedeeld of geüpload voor editing en publicatie.

Podcasting en stemopname

Met een robuust ontwerp voor betrouwbare opnames, zowel binnen als buiten de deur, voorziet de HANDMIC DIGITAL podcasters van gebruiksvriendelijke technologie van topkwaliteit. De HANDMIC DIGITAL is uitgerust met een schokbestendige capsule en biedt een uitmuntende onderdrukking van handling noise voor extreem draagbare en hoogwaardige opnames. Ook geen kleinigheid: de mic is uiterst goed bestand tegen straling van mobiele telefoons.

Opname van zang & instrumenten

Neem je creatieve song-inspiratie meteen op, waar en wanneer ook, zonder met techniek te hoeven rommelen. Neem je HANDMIC DIGITAL, neem je iOS, inpluggen – en spelen maar! In tegenstelling tot vroeger, hoef je voor deze supersnelle opstelling niet in te leveren op geluid. Nu is je sound van uitzendkwaliteit en ook nog eens supergoed bewerkbaar.

Audio van topkwaliteit in de palm van je hand

Het genereren van topkwaliteit audiobestanden met je mobiele toestel ligt nu letterlijk binnen handbereik. Neem simpelweg de robuuste HANDMIC DIGITAL, sluit hem aan op he iOS-toestel en je bent er helemaal klaar voor. De HANDMIC DIGITAL is uitgerust met een hoogwaardige capsule en biedt een consistente geluidskwaliteit voor alle toepassingen op gebied van spraak-, zang- en instrumentopname. En er ligt nog een schat in verborgen die de kwaliteit van de mic perfect afrond.

Apple, the Apple logo, Apple Watch, iPhone, iPad, iPod and iPod touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.

Specificaties
Merk Sennheiser
Microfoon opname Mono
Type microfoon Hand
Opnamepatroon Cardioid
Draadloos Nee
Aansluitingen Lightning
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sennheiser Apogee HandMic Digital (Apple) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice