Sekonic Exposure Profile Target
Sekonic Exposure Profile Target
99,95

Sekonic Exposure Profile Target

99,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sekonic Exposure Profile Target

Sekonic Exposure Profile Target

De Exposure Profile Target biedt een snelle, accurate test om de belichtingsdata van de camera te meten. Het eerste schot wordt gemaakt op 'normal exposure', gemeten door een Sekonic L-758DR. Het tweede schot wordt gemaakt op -3EV van de gemeten belichting, en het derde schot op +3EV boven de gemeten belichting. De Exposure Profile Target is volledig compatible met de Free Data Transfer Software en de L-758D, L-758DR, L-758Cine, L-478D, en L-478DR lichtmeters serie om de juiste profielen te krijgen tussen de camera en objectieven.

Specificaties
Merk Sekonic
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sekonic Exposure Profile Target of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.