Sekonic C-700R Spectrometer
Sekonic C-700R Spectrometer
1.399,00

Sekonic C-700R Spectrometer

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sekonic C-700R Spectrometer

De Sekonic C-700R - Zeer nauwkeurige Spectrometer met flitstrigger


Spectrometer met trigger voor externe flitsers
De Sekonic C-700R is voorzien van een trigger om flitsers op afstand te activeren. Meet met deze zogenaamde PocketWizard radio module probleemloos en snel flitsers op afstand, zonder de camera te hoeven bedienen, of een extra personeelslid in te hoeven schakelen om de flitser handmatig te triggeren. Deze daarloze flits activering is dus ideaal voor in de studio of op voor op locatie, als je liever je handen vrij hebt en mensen meer hebben te doen.


Lichtmeter voor elke lichtbron
Met de Sekonic C-700 meet je probleemloos elke lichtbron, supernauwkeurig en supersnel. Deze Spectrometer is geschikt voor gasontladingslampen van diverse fabrikanten (HMI, MSR, HMP, OMI, etc.) LED lampen, fluorescentieverlichting (PL en TL) en natuurlijk daglicht.


Zeer nauwkeurige lichtmeting
Lichtmeten doe je met de C-700 heel erg precies. Breng de golflengte (de lichtkleur) van het licht uiterst nauwkeurig in beeld. De geavanceerde CMOS sensor kan stappen van 1nm detecteren, hiermee breng je pieken van diverse lichtbronnen probleemloos in beeld. Zelfs lastige lichtbronnen als LED verlichting en TL lampen vormen geen probleem.


Kleurtemperatuur en lichtintensiteit meting
Meet met de Sekonic C-700 probleemloos de lichtsterkte en kleur temperatuur. Je kunt er zelfs flitslicht mee meten, voor een perfecte afstemming van je witbalans. De kleurtemperatuur wordt in Kelvin weergegeven en voor de verlichtingssterkte kun je kiezen uit lux of lux p/sec. De C-700 heeft een groot kleurtemperatuur bereik, het loopt van 1600K tot 40.000K. Met dit grote bereik kun je altijd uit de voeten, van de fotostudio tot fotografie op locatie of film producties. Met de Sekonic C-700 heb je altijd van een betrouwbare lichtmeting voorzien!


Gebruiksvriendelijk touchscreen
Bedien alle functies van de C-700 spectrometer snel en eenvoudig met het grote 4.3" touch screen. Vergelijk snel diverse lichtbronnen onderling, roep CRI kleurdata op of bekijk spectrale lichtdistributie in een oogopslag.


Specificaties

 • Gewicht slechts 240g
 • Lineaire CMOS sensor
 • Kleurtemperatuur meetbereik 1600-40.000 K
 • Lichtintensiteit meetbereik 1-200.000 Lux
 • Flitslicht meetbereik 20-20.4480 Lux p/sec
 • Digitale- en film modus
 • 99 Geheugenplaatsen
 • Diversen voorinstellingen
 • Automatische dimmer
 • Automatische uitschakeling
 • USB 2.0 interface
 • Afmetingen 7.3 x 18.3 x 2.7cm
Specificaties
Merk Sekonic
Model Accu AA batterijen
Laat zien Touchscreen
Geheugenfunctie Ja
Aantal geheugenposities 99
Geschikt voor lichtsoort Continu licht, Flitslicht
Soort lichtmeter Kleurtemperatuurmeter, Lichtmeter
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sekonic C-700R Spectrometer of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice