Scott Kelby - hoe doe je dat in Lightroom Classic
Scott Kelby - hoe doe je dat in Lightroom Classic
21,80

Scott Kelby - hoe doe je dat in Lightroom Classic

21,80

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Scott Kelby - hoe doe je dat in Lightroom Classic

Scott Kelby, hoe doe je dat in Lightroom Classic?

De snelste manier om antwoord te krijgen op al je Lightroom-vragen

Scott Kelby, wereldwijd de bestverkopende auteur van Lightroom-boeken, heeft een geheel eigen concept voor Lightroom-boeken ontwikkeld. Het is zo geschreven dat je meteen het antwoord vindt op een vraag die je op dit moment over Lightroom Classic hebt, zodat je snel verder kunt met de bewerking van je foto’s.

Lightroom is het gereedschap van de fotograaf geworden omdat het zo uitgebreid en krachtig is, maar daardoor zijn de dingen die je soms nodig hebt enigszins verborgen of niet echt voor de hand liggend. Het zal vaak voorkomen dat je in Lightroom Classic iets gedaan wilt krijgen, maar dat je geen idee hebt waar Adobe die functie verstopt heeft of wat de juiste reeks handelingen is om dat nu te doen, zodat je daarna weer snel verder kunt met het bewerken van je foto’s. En dat is de reden waarom dit boek er is: om je snel naar de techniek, de sneltoets, de instelling of de juiste handeling te brengen.

Zo werkt het: als je wilt weten hoe je een bepaald ding moet doen, ga je naar het hoofdstuk waar je het zou kunnen vinden (afdrukken, presenteren, organiseren, importeren, mobiel werken enzovoort), zoek je datgene wat je wilt doen (wat gemakkelijk is, iedere pagina heeft maar één onderwerp) en Scott vertelt je precies wat je moet doen, net alsof hij naast je zit, op dezelfde manier waarop hij het een vriend zou vertellen. Op deze manier kun je snel weer verder met het bewerken van je foto’s.

Dit is geen theorieboek, vol met verwarrend jargon en uitgebreide concepten met veel stappen. Dit is een boek waarin je leest op welke knop je moet drukken, welke instelling je moet gebruiken en hoe en wanneer je die precies gebruikt, zodat je nooit meer in Lightroom Classic ‘vastzit’. Dit wordt je altijd-bij-de-handboek, dat altijd vlak naast je ligt wanneer je aan het werk bent in Lightroom.

Inhoudsopgave

 1. Hoe je je foto’s in Lightroom krijgt
 2. Hoe organiseer je je foto’s
 3. Lightroom aan je wensen aanpassen
 4. Hoe bewerk je je foto’s
 5. De penselen gebruiken
 6. Speciale effecten creëren
 7. Je foto’s opslaan
 8. Fotoboeken maken
 9. Een te gekke presentatie maken
 10. Afdrukken
 11. Lightroom gebruiken op je mobiele apparaat
 12. Andere dingen die je graag wilt weten
Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Beeldbewerking
Aantal pagina's 320
Uitvoering Paperback
Auteur Scott Kelby
Taal Nederlands
Lengte 314 cm
Breedte 254 cm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Scott Kelby - hoe doe je dat in Lightroom Classic of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice