Sandisk SDXC Extreme Pro 64GB 300MB/s UHS Speed class UHS-II
Sandisk SDXC Extreme Pro 64GB 300MB/s UHS Speed class UHS-II
118,58

Sandisk SDXC Extreme Pro 64GB 300MB/s UHS Speed class UHS-II

118,58

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sandisk SDXC Extreme Pro 64GB 300MB/s UHS Speed class UHS-II

Sandisk SDXC Extreme Pro 64GB 300MB/s UHS Speed class UHS-II

Voor supersnelle opnamen in continue serieopname, maximale efficiëntie van het werkproces bij postproductie en high-performance video-opnamen, kiest u voor SanDisk Extreme PRO SDHC- en SDXC UHS-II-geheugenkaarten. De krachtige SDHC- en SDXC-geheugenkaarten bieden opnamesnelheden tot 260 MB/s (1733X) en overdrachtssnelheden tot 300 MB/s (2000X). UHS Speed Class 3 (U3) ondersteunt 32 GB tot 128 GB aan video-opnamen in Full HD- en 4K-bioscoopkwaliteit1. SanDisk Extreme PRO SDHC- en SDXC UHS-II-geheugenkaarten, die zijn geoptimaliseerd voor camera's die de nieuwe UHS-II-norm ondersteunen, leveren de resultaten zonder concessies die professionele fotografen vereisen.

Duurzaam ontwerp

SanDisk Extreme PRO SD UHS-II geheugenkaarten zijn ontworpen om alle uitdagingen aan te kunnen. Deze kaart is schok-, röntgen- en waterbestendig7 en functioneert bij temperaturen van -25 tot 85 graden Celsius. Neem uw digitale camera of camcorder mee naar de sneeuw, de Noordpool of de woestijn. Uw kaart zal het overleven, zelfs als uw apparaat het niet haalt.

Ontworpen voor professionals

Professionele camera's en camcorders met hoge resolutie verdienen het vermogen, de prestaties, de capaciteit en de betrouwbaarheid van de allernieuwste innovaties van SanDisk. Daarom vertrouwen professionele fotografen en videografen op geheugenkaarten van SanDisk.

Leessnelheid tot 300 MB/s en schrijfsnelheid tot 260 MB/s

Voor maximale efficiëntie leveren de SanDisk Extreme PRO SDHC- en SDXC UHS-II-geheugenkaart extreem hoge overdrachtssnelheden tot 300 MB/s* ter ondersteuning van het werkproces bij de postproductie. Schrijfsnelheden tot 260 MB/s* kunnen snelle opnamen, sequentiële serieopname en het vastleggen van RAW- plus JPEG-opnamen met gemak aan.

4K-video-opnamen van bioscoopkwaliteit

Met UHS Speed Class 3 (U3)-classificatie2, stellen SanDisk Extreme PRO SDHC en SDXC UHS-II-geheugenkaarten u in staat zonder onderbrekingen 4K-videobeelden van bioscoopkwaliteit en Full HD-video1 vast te leggen. Hierdoor zijn deze ideaal voor professionals die extreme sporten en andere activiteiten met snelle acties vastleggen zonder frames te verliezen.

Ontworpen om bestand te zijn tegen extreme omgevingen

SanDisk Extreme PRO SDHC en SDXC UHS-II-geheugenkaarten zijn schokbestendig, temperatuurbestendig, waterbestendig en röntgenstraalbestendig5, zodat u van uw avonturen kunt genieten zonder zich zorgen te maken over de duurzaamheid van uw geheugenkaart.

Eenvoudige bestandherstel met RescuePro Deluxe-software

Bij de kaart wordt een aanbieding geleverd voor het downloaden van RescuePRO® Deluxe-software voor gegevensherstel.3 Deze software maakt het gemakkelijk om bestanden te herstellen die per ongeluk zijn verwijderd (download vereist).

Specificaties
Merk SanDisk
Geheugenkaart SDXC Card
Opslagcapaciteit (GB) 64 GB
UHS type UHS-II
UHS Speed Class 3
Schrijfsnelheid (MB/s) 260
Leessnelheid (MB/s) 300
Geschikt voor soort video 4K, Full HD
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sandisk SDXC Extreme Pro 64GB 300MB/s UHS Speed class UHS-II of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice