Sandisk SDXC Extreme Pro 64GB 300MB/s UHS Speed class UHS-II
Sandisk SDXC Extreme Pro 64GB 300MB/s UHS Speed class UHS-II
129,00

Sandisk SDXC Extreme Pro 64GB 300MB/s UHS Speed class UHS-II

129,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 43,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sandisk SDXC Extreme Pro 64GB 300MB/s UHS Speed class UHS-II

Sandisk SDXC Extreme Pro 64GB 300MB/s UHS Speed class UHS-II

Voor supersnelle opnamen in continue serieopname, maximale efficiëntie van het werkproces bij postproductie en high-performance video-opnamen, kiest u voor SanDisk Extreme PRO SDHC- en SDXC UHS-II-geheugenkaarten. De krachtige SDHC- en SDXC-geheugenkaarten bieden opnamesnelheden tot 260 MB/s (1733X) en overdrachtssnelheden tot 300 MB/s (2000X). UHS Speed Class 3 (U3) ondersteunt 32 GB tot 128 GB aan video-opnamen in Full HD- en 4K-bioscoopkwaliteit1. SanDisk Extreme PRO SDHC- en SDXC UHS-II-geheugenkaarten, die zijn geoptimaliseerd voor camera's die de nieuwe UHS-II-norm ondersteunen, leveren de resultaten zonder concessies die professionele fotografen vereisen.

Duurzaam ontwerp

SanDisk Extreme PRO SD UHS-II geheugenkaarten zijn ontworpen om alle uitdagingen aan te kunnen. Deze kaart is schok-, röntgen- en waterbestendig7 en functioneert bij temperaturen van -25 tot 85 graden Celsius. Neem uw digitale camera of camcorder mee naar de sneeuw, de Noordpool of de woestijn. Uw kaart zal het overleven, zelfs als uw apparaat het niet haalt.

Ontworpen voor professionals

Professionele camera's en camcorders met hoge resolutie verdienen het vermogen, de prestaties, de capaciteit en de betrouwbaarheid van de allernieuwste innovaties van SanDisk. Daarom vertrouwen professionele fotografen en videografen op geheugenkaarten van SanDisk.

Leessnelheid tot 300 MB/s en schrijfsnelheid tot 260 MB/s

Voor maximale efficiëntie leveren de SanDisk Extreme PRO SDHC- en SDXC UHS-II-geheugenkaart extreem hoge overdrachtssnelheden tot 300 MB/s* ter ondersteuning van het werkproces bij de postproductie. Schrijfsnelheden tot 260 MB/s* kunnen snelle opnamen, sequentiële serieopname en het vastleggen van RAW- plus JPEG-opnamen met gemak aan.

4K-video-opnamen van bioscoopkwaliteit

Met UHS Speed Class 3 (U3)-classificatie2, stellen SanDisk Extreme PRO SDHC en SDXC UHS-II-geheugenkaarten u in staat zonder onderbrekingen 4K-videobeelden van bioscoopkwaliteit en Full HD-video1 vast te leggen. Hierdoor zijn deze ideaal voor professionals die extreme sporten en andere activiteiten met snelle acties vastleggen zonder frames te verliezen.

Ontworpen om bestand te zijn tegen extreme omgevingen

SanDisk Extreme PRO SDHC en SDXC UHS-II-geheugenkaarten zijn schokbestendig, temperatuurbestendig, waterbestendig en röntgenstraalbestendig5, zodat u van uw avonturen kunt genieten zonder zich zorgen te maken over de duurzaamheid van uw geheugenkaart.

Eenvoudige bestandherstel met RescuePro Deluxe-software

Bij de kaart wordt een aanbieding geleverd voor het downloaden van RescuePRO® Deluxe-software voor gegevensherstel.3 Deze software maakt het gemakkelijk om bestanden te herstellen die per ongeluk zijn verwijderd (download vereist).

Kies de hoeveelheid opslag die u nodig hebt

De hoeveelheid opslag die u nodig hebt, is afhankelijk van het type bestanden, hoe groot deze zijn en hoeveel van deze u wilt opslaan. U kunt kiezen uit verschillende capaciteiten:

  • 32 GB (SDHC)
  • 64 GB (SDXC)
  • 128 GB (SDXC)
Specificaties
Prestaties
Lezen tot 300 MB/s1, schrijven tot 260 MB/s en getest onder extreme temperatuuromstandigheden

Afmetingen
24 mm x 32 mm x 2,1 mm (0,94 inch x 1,25 inch x 0,08 inch)

Bedrijfstemperatuur
-13ºF tot 185ºF (-25ºC tot 85 ºC)

Opslagtemperatuur
-40ºF tot 185ºF (-40ºC tot 85ºC)

Compatibiliteit
Backwards-compatibel met SDHC/SDXC hostapparaten. Voor prestaties conform UHS-II is een hostapparaat nodig dat UHS-II of de SanDisk UHS-II-lezer ondersteunt

Beveiliging
De ingebouwde schakelaar voor schrijfbescherming voorkomt onbedoeld dataverlies

Garantie
Levenslange beperkte garantie

Specificaties
Merk SanDisk
Geheugenkaart SDXC Card
Opslagcapaciteit (GB) 64 GB
UHS type UHS-II
UHS Speed Class 3
SD Speed Class 10
Schrijfsnelheid (MB/s) 260
Leessnelheid (MB/s) 300
Geschikt voor soort video 4K, Full HD
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sandisk SDXC Extreme Pro 64GB 300MB/s UHS Speed class UHS-II of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice