Sandisk SDHC Extreme Pro 32GB 95MB/s V30
Sandisk SDHC Extreme Pro 32GB 95MB/s V30
21,90

Sandisk SDHC Extreme Pro 32GB 95MB/s V30

21,90

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sandisk SDHC Extreme Pro 32GB 95MB/s V30

Sandisk SDHC Extreme pro 32GB 95MB/s V30

Professionele Snelheid

Steeds meer scherpte, steeds meer pixels, 3D HD film opnames, etc. . Voor de echte professional kan kwaliteit niet hoog genoeg zijn, dit brengt echter een nadeel met zich mee. Hogere kwaliteit betekend meer data en dus langere schrijftijden naar het geheugen en langere leestijden in de computer. Voor de echte professional is dus ook maar 1 type kaart goed genoeg en dat is de snelste.

De Sandisk SDHC/SDXC UHS-1 Extreme Pro kaartjes leveren dit. Een snelheid van maar liefst 95 MB per seconde zorgt ervoor dat zelfs de meest professionele camera's niet meer beperkt worden. U kunt met gerust hart sport fotograferen in RAW want het risico dat u een shot mist omdat de camera nog aan het schrijven is loopt u niet meer. Ook een uitgebreide bracketing serie voor HDR fotografie hoeft niet lang meer te duren. Met de Sandisk SDHC/SDXC UHS-1 Extreme Pro kaarten is de enige beperking de snelheid van de camera zelf.
Wanneer u thuis komt en de foto's op de computer wilt overbrengen komt wederom het grote voordeel van snelheid om de hoek kijken want bijna nog voordat u heeft kunnen klikken zijn de foto's al gekopieerd en kunt u ermee aan de slag.

Veilig en Betrouwbaar

Veel snelheid is natuurlijk fantastisch maar betrouwbaarheid en veiligheid is dat misschien nog wel meer. Sandisk heeft voor deze kaartjes enkele technieken gebruikt die al langer in roulatie zijn bij de CF kaarten en deze SD kaarten werken dan ook op de speciale Power Core van Sandisk. Dit is een speciaal ontwikkelde kernbesturing welke niet alleen voor de enorm hoge snelheid zorgt maar ook een bijzonder geavanceerde fout correctie kent. Continu checkt deze Power Core of de geschreven data goed op de kaart is overgebracht.
Daarnaast is de behuizing en de electronica water-, schok-, röntgen straling en extreme temparaturen proof.

Specificaties
  • Type: SDHC
  • Capaciteit: 32GB(ook beschikbaar in 16GB en 64GB(SDXC))
  • Prestaties: Tot 95MB/sec(633x) leessnelheid en 90MB/sec (600x) schrijfsnelheid
  • Max. temp. in werking: -25ºC tot 85ºC
  • Max. temp. in opslag: -40ºC tot 85ºC
  • Compatibiliteit: Alle SDHC apparaten
Specificaties
Merk SanDisk
Geheugenkaart SDHC Card
Opslagcapaciteit (GB) 32 GB
UHS type UHS-I
UHS Speed Class 3
Schrijfsnelheid (MB/s) 90
Leessnelheid (MB/s) 95
Geschikt voor soort video 4K, Full HD
Productbeoordelingen
1 reviews
“Al jaren tevreden over,goed product”
Beoordeling door VAN CAMP (geplaatst op 16-09-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Al jaren tevreden over,goed product.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sandisk SDHC Extreme Pro 32GB 95MB/s V30 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice