Sandisk SDHC Extreme Pro 32GB 300MB/S UHS-U3 UHS-II
Sandisk SDHC Extreme Pro 32GB 300MB/S UHS-U3 UHS-II
69,00

Sandisk SDHC Extreme Pro 32GB 300MB/S UHS-U3 UHS-II

69,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sandisk SDHC Extreme Pro 32GB 300MB/S UHS-U3 UHS-II

SanDisk SDHC Extreme Pro 32GB 300MB/s UHS-U3 UHS-II

De SDHC Extreme Pro 32GB 300MB/s UHS-U3 UHS-II van geheugenkaartspecialist SanDisk is ontworpen voor gebruik in camera's die de UHS-II standaard ondersteunen. De kaart is zo snel dat hij gebruikt kan worden voor fotograferen met een hoge seriesnelheid en het schieten van 4K film.

De kaart heeft een ongelooflijk hoge schrijfsnelheid van 256MB/s (megabit per seconde) en een dito leessnelheid van 300MB/s. Hierdoor is deze geheugenkaart bij uitstek geschikt voor sportfotografie en (UHS-II) camera's die met grote (RAW-)beeldbestanden werken, zoals full-frame en middenformaatcamera's. De kaart is compatibel met UHS Speed Class 3 oftewel UHS3 waardoor je probleemloos in Ultra HD/4K kunt filmen.

Bestand tegen extreme omstandigheden

De SanDisk Extreme Pro dankt zijn typeaanduiding aan het feit dat hij bestand is tegen schokken, hoge en lage temperaturen, water en röntgenstralen. Hierdoor heb je altijd een veilig gevoel wat betreft je kostbare, met moeite en aandacht gemaakte opnamen op je geheugenkaart!

Specificaties
Merk SanDisk
Geheugenkaart SDHC Card
Opslagcapaciteit (GB) 32 GB
UHS type UHS-II
UHS Speed Class 3
Schrijfsnelheid (MB/s) 260
Leessnelheid (MB/s) 300
Geschikt voor soort video 4K, Full HD
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sandisk SDHC Extreme Pro 32GB 300MB/S UHS-U3 UHS-II of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice